Obstarávanie

Nové dopravné prepojenie II/505 s MČ Dúbravka - práce


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Hlavné mesto SR Bratislava
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
11 869 650,00
Konečná suma(Bez DPH):
11 869 650,00
Zaplatené:
100.0%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Opcie:
Áno
Rámcová dohoda:
Nie
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Dopravné prepojenie miestnej časti Dúbravka na komunikáciu II/505 je v dnešnej dobe riešené po štvorpruhovej Saratovskej ulici, následne po dvojpruhovej Agátovej ulici vedenej popod teleso železničnej trate podjazdom s jedným pruhom a napojením v svetelnej križovatke pri obchodnom centre Hornbach. Nové dopravné napojenie bude vedené pokračovaním resp. predĺžením v prirodzenom priamom vedení Saratovskej ulice (komunikácia funkčnej triedy B2) v kategórii MZ15,5/50 od kríženia s Agátovou ulicou. Trasa novej komunikácie bude vedená cez pozemky v súčasnosti využívané záhradkármi po teleso železničnej trate železničného koridoru Bratislava - Praha. V mieste križovania trate s novou komunikáciou sa vybuduje nový železničný most popod ktorý bude napojenie viesť. Za telesom trate sa komunikácia napojí na cestu II/505 vo svetelno - riadenej križovatke situovanej medzi dvoma okružnými križovatkami OK 3 a OK 4, ktoré sú už v súčasnosti v prevádzke. Základné charakteristiky: dĺžka riešeného úseku Saratovskej (úprava jestvujúcej a novobudovaná časť) je 412,05 m navrhované dve nové križovatky - Saratovská - Agátová (priesečná usmernená križovatka riadená CDS) a Saratovská - II/505-ka (styková usmernená križovatka riadená CDS) mimoúrovňové kríženie Saratovskej a železničnej trate v žkm 46,504 s podjazdnou výškou 4,50 m cyklotrasa ktorá bude výhľadovo súčasťou Dúbravskej cyklistickej radiály vedenej cez predmetné územie križuje železničnú trať v stávajúcom priepuste v žkm 46,390 s podjazdnou výškou 2,50 m v rámci pešej dopravy bude riešený ťah Dúbravka - Bory a v rámci cyklistickej dopravy prepojenie Dúbravskej cyklistickej radiály riešenie záujmového územia vo väzbe na pripravovanú výstavbu terminálu integrovanej osobnej prepravy (TIOP) úprava železničnej koľaje koridorovej trate prekládky inžinierskych sietí viacerých správcov.

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
STRABAG s.r.o. 4 11 869 650,00 Neuvedené EUR 30. Jún 2023 357331

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Typ dokumentu Názov Dátum zverejnenia Dátum úpravy Files Súbory
Iný dokument k zákazke Informácie k zverejňovaniu na profile Nové dopravné prepojenie - práce 4. November 2022 4. November 2022 [{"file_url":"/vyhladavanie/vyhladavanie-dokumentov/download/3257227/1400884?cHash=c4ca4fea75be4e0a2a15f33a2a4cf1c5","filename":"Informacie k zverejnovaniu na profile Nové dopravné prepojenie - práce.pdf"}]

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.