Obstarávanie

Video-EEG systém s integrovanou fNIRS


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzita Komenského v Bratislave
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
166 700,00
Konečná suma(Bez DPH):
138 833,33
Zaplatené:
83.28%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
33121000-4
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
kompletný predmet zákazky
Množstvo:
1.0000
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena bez DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

1. Predmetom zákazky je dodanie a inštalácia prístrojovej jednotky video-EEG systém s integrovanou fNIRS, umožňujúcej neinvazívny , semiinvazívny a invazívny video-EEG monitoring s integrovaným systémom transkraniálnej infračervenej sprektroskopie (fNIRS) s cieľom prípravy pacientov pre epileptochirurgické riešenie farmakorezistentnej epilepsie integrovaným systémom snímania video-EG obrazu – záchvatovej semiológie, EEG/ECoG- záchvatovej elektrickej aktivity mozgu a fNIRS – iktálnej perfúzie mozgu neinvazívnym transkraniálnym spôsobom.; 2. Systém musí v budúcnosti umožňiť nasledovné rozšírenia:• Upgrade až na 256 kanálov video-EEG systému,• Updrade až na 54 optod NIRS,• Upgrade pre high density EEG 128 až 256 kanálové,• Integráciu softvéru pre definovanie 3D polohy zdrojových elektród – geopozícia 3D elektrod - pomocou stereokamery v reálnom čase pre výskum a integráciu do softvérov pre sourse analýzu ( BESA) a koregistráciu s MRI;; • Musí byť možné systém upgradovať na jednoduché skenovanie senzorov pomocou sondy,• Zhluk senzorov sa musí zobrazovať na obrazovke v 3D a umožňovať korekciu polohy elektródy podľa pohybov hlavy,• Systém musí byť možné upgradovať pre použitie rTMS pre motorické a rečové mapovanie a neuronavigačný softvér.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: • Jedná sa o prístrojovú jednotku, ktorá musí slúžiť dlhodobému video-EEG monitoringu s časom snímania až do 10 dní a súčasne snímaniu NIRS, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: • Pracovná stanica musí byť umiestnená na samostatnom vozíku, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: • VEEG systém musí umožňovať pri súčasnom snímaní VEEG prezeranie už nasnímaných úsekov VEEG, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: • Zosiľovač – tzv. hlava- na pripojenie elektród musí byť mobilná s možnosťou uloženia do nositeľného vrecka, aby sa s ňou pacient mohol počas snímania pohybovať, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: • Zosiľovač musí komunikovať s pracovnou stanicou prostredníctvom kábla a wi-fi, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: • Zariadenie musí byť doplnené HD kamerou s integrovanými mikrofónmi pre snímanie obrazu a zvuku počas video-EEG, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: • Zariadenie musí podporovať multimodalitné získavanie a prenos dát LSL (lab streaming layer) pre spracovanie pomocou softvérov ako BrainLab, MatLab, BESA, CARTOOL, OpenVibe, NPX Lab Suite, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: • Zariadenie musí podporovať spracovanie fNIRS pomocou LSL, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: • Zariadenie musí byť tzv. dense array pre high density akvizíciu EEG (najmenej 64-kanálové), Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: • Zariadenie musí byť možné upgradovať pridaním ďalších snímacích jednotiek, Hodnota / charakteristika:

Technická špecifikácia číselná

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
INAMED, s. r. o. 1 166 600,00 20% EUR 19. December 2022 353379

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.