Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: voľné, čerstvé, opracované, chladené a vákuovo nebalené; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: kvalita čerstvosti mäsa nesmie javiť znaky: po rozmrazení alebo zmrazení, obsahovať pridanú vodu, mastné, krvavé časti, cudzieho zápachu, neprirodzenej farby, napichovania do svaloviny; Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: dodávať v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodacom liste, faktúre alebo na obale mäsa neuplynula viac ako 1/3.; Technické vlastnosti: Mäso hovädzie, Hodnota / charakteristika: pri dodávke hovädzieho mäsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov, musí byť označenie referenčným číslom a údajom o krajine, kde bolo zviera narodené,chované a zabité na deklarovanom bitúnku; Technické vlastnosti: Mäso bravčové, kuracie a morčacie, Hodnota / charakteristika: pôvod mäsa - pri dodávke mäsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie kódom dodávky a údajom o krajine, kde bolo zviera chované, zabité na deklarovanom bitúnku
Technické vlastnosti: 1. Bravčové karé - kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, bledoružovej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Bravčové pliecko - chladené, bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Bravčové pliecko - guláš, chladené, bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Bravčové stehno - chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby, orech, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 800, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Bravčové stehno - kuchynská úprava, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby,, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 800, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Hovädzie zadné - chladené, bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Hovädzie zadné - mladý býk, kuchynská úprava, chladené, bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Hovädzia sviečková - pravá, chladená, bez kostí, bez kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Hovädzia sviečková - falošná, chladená, bez kostí, bez kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Hovädzí roštenec - býk, kuchynská úprava bez kostí, bez mastných častí, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Teľacie stehno - orech, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Teľacie karé B.k. - chladené, bez kostí, bez kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Teľacia falošná sviečková - chladená, bez kostí, bez kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Teľacie stehno spodný šál - chladené, bez kostí, bez kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Daniel stehno - kuchynská úprava, chladené, bez kostí, bez kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Daniel chrbát spodný šál B.k. - chladené, bez kostí, bez kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Králik chrbát B.k. - chladený, bez kostí, bez kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Králik zadné stehno B.k. - chladené, bez kostí, bez kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Kačacie prsia - kuchynsky upravené, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Kačacie stehná - bez kostí s kožou, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Kuracia pečeň - chladená, bez kosti, kože, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Kuracie stehná - chladené, kalibrované 150g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 23. Kuracie stehná - chladené, kalibrované 180g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 24. Kuracie stehná - chladené, kalibrované 220g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 25. Kurča - chladené, bledoružovej farby, bez drobkov, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 26. Kurací stehenný plátok - chladené, bez kosti, bez glazúry, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 27. Kuracie prsia - chladené bez kosti, bež kože, opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 28. Morčací stehenný plátok - chladené, bez kostí, bez glazúry, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 29. Morčacie prsia - chladené, bez kostí, bez kože bledoružovej farby, opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 600, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 30. Gazdovská klobása - čerstvé, podiel masa min. 80%, bezlepkové, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 31. Párky Bratislavské - čerstvé, podiel masa min. 80%, bezlepkové, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 32. Spišské párky, čerstvý podiel mäsa 80%, bezlepkové, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 33. Šunková saláma - čerstvá, podiel masa min. 80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 34. Šunka dusená - čerstvá, podiel masa min. 90%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 35. Pražská šunka - čerstvá, podiel masa min. 90%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 36. Slanina údená - bravčová, údená, bez kože, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 37. Oravská slanina - bravčová, údená, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 38. Údené plece - čerstvé, bravčové, bez kosti, vákuový obal, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 39. Údené stehno - čerstvé, bravčové, bez kosti, zasolené s nízkym obsahom soli, zaúdené, bez chemických prísad, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 40. Údené rolované stehno - čerstvé, bravčové, bez kostí, s nízkym obsahom soli, zaúdené bez chemických prísad, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 41. Údená lahôdka z karé - čerstvé bravčové bez kostí s nízkym obsahom soli, zaúdené bez chemických prísad, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 42. Údená krkovička - čerstvé, bravčové bez kostí s nízkym obsahom soli, zaúdené bez chemických prísad, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 43. Klobása bravčová - čerstvá, údená, podiel mäsa min. 80%, obsah soli nižší ako 4,0g/100g výrobku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 44. Bravčová masť - škvarená, balenie 1 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 45. Bravčová pečeň - chladená, bez kostí, bez kože, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
ERIK, s.r.o. | 3 | 0,00 | 0% | EUR | 23. Máj 2023 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.