Dodávka mlieka a mliečnych výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mlieko, Hodnota / charakteristika: pasterizované, minimálny obsah tuku 1,5%; Technické vlastnosti: Mlieko a mliečne výrobky, Hodnota / charakteristika: dodávať v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodanom tovare neuplynulaviac ako 1/5; Technické vlastnosti: Mlieko a mliečne výrobky, Hodnota / charakteristika: ochutené mlieko a fermentované mliečne výrobky musia mať min. 90% mliečnej zložky a max 7% cukru alebo medu, bez zahusťovadiel, syntetických farbív, aróm a konzervačných látok; Technické vlastnosti: Syry, Hodnota / charakteristika: bez rastliných tukov, farbív, konzervačných látok a iných prísad; Technické vlastnosti: Jogurty a kyslomliečne výrobky, Hodnota / charakteristika: s obsahom min. desať na šiestu variabilných mliečnych bakterií probiotického charakteru v 1 ml, bez zahusťovadiel, syntetických farbív, aróm a konzervačných látok
Technické vlastnosti: 1. Mlieko trvanlivé plnotučné, obsah tuku 3,5%, balenie 1 liter, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Mlieko trvanlivé polotučné, obsah tuku 1,5%, balenie 1 liter, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 3000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Maslo čerstvé, min obsah mliečneho tuku 82%, balenie 250 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1600, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Tvaroh hrudkový s obsahom tuku min. 1,5%, balenie 250 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Tvaroh hrudkový s obsahom tuku 2,5%, balenie 3 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 120, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Tvaroh mäkký, jemný mäkký tvaroh, min. obsah tuku 2,5%, balenie 5 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Smotana trvanlivá, sladká s obsahom tuku min. 10%, živočíšna, na varenie, balenie 0,5 l, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Smotana trvanlivá, sladká s obsahom tuku min. 10% , živočíšna, na varenie, balenie 1 l, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Smotana pochúťková kyslá s obsahom tuku 16%, balenie 1 l, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Tavený syr, rozotierateľný, bez pridaných konzervačných látok, farbív a umelých aróm, obsah tuku v sušine cca 25%, balenie 1 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Tavený syr, rozotierateľný, v črievku, obsah tuku v sušine min. 35%, balenie 100 g ( po 6 kusov), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 120, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Tvrdý syr, 45% tuku v sušine podľa objednaného množstva, balenie 1 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Syr typu parmezán, obsah sušiny najmenej 60% , balenie 1 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Tofu, sójový produkt chladený, vákuovo balený, biely, balenie 200 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 256, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Jogurt biely smotanový, min. 2,5% tuku, balenie 150 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1260, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Jogurt ovocný, smotanový, min. 15 % ovocná zložka, min. 2,5% tuku, balenie 145 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1260, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Jogurt čokoládový, smotanový jogurt s kúskami čokolády, min. 2,5% tuku, balenie 145 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 630, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Acidofilné mlieko, kyslomliečny nápoj, kyslomliečny výrobok, probiotická kultúra, biely, obsah tuku min. 3,6%, balenie 230 ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 630, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Tvarohová tyčinka v čokoláde, tvarohovo - smotanová náplň, tvaroh min, 48%, balenie 38 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 918, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Termix, termizovaný tvarohový dezert s vanilkovou / čokoládovou príchuťou, chladený, min. obsah tvarohu 45%, balenie 90 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 960, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Bryndza plnotučná, ovčí hrudkový syr, kravský hrudkový syr, obsah sušiny a tuku v sušine min 40 %, balenie 1 kg, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Bidvest Slovakia s. r. o. | 2 | 0,00 | 0% | EUR | 19. Máj 2023 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.