Dodávka mäsa a mäsových výrobkov
Technické vlastnosti: Množstvá potravín sú určené podľa súčasného počtu stravníkov a nie sú pre obstarávateľa záväzné, nakoľko sa ich počet počas zmluvného vzťahu môže zmeniť. Na základe toho môže obstarávateľ množstvá mäsa a mäsových výrobkov upraviť podľa aktuálnych stavov., Hodnota / charakteristika: Zvýšenie alebo zníženie objemu zákazky je prípustné; Technické vlastnosti: Množstvá jednotlivých druhov potravín slúžia pre potreby súťaže., Hodnota / charakteristika: dodávka tovaru bude realizovaná počas trvania zmluvného vzťahu na základe objednávok.
Technické vlastnosti: Hovädzie zadné bez kosti-byk, Jednotka: kg, Minimum: 600, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzia plece bez kosti- býk, Jednotka: kg, Minimum: 150, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie predné bez kosti, môčing - býk, Jednotka: kg, Minimum: 150, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie predné bez kosti, krk - býk, Jednotka: kg, Minimum: 100, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové stehno bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: 1000, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové karé vykostené, Jednotka: kg, Minimum: 1000, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička vykostená, Jednotka: kg, Minimum: 200, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové plece bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: 200, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údená krkovička bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: 250, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údené stehno bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: 250, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Dusená šunka bravčová, Jednotka: kg, Minimum: 390, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mäkký mäsový výrobok-napr. Bratislavské párky, Jednotka: kg, Minimum: 400, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mäkký mäsový výrobok-napr. Spišské párky, Viedenské párky, Jednotka: kg, Minimum: 900, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mäkký mäsový výrobok - špekačky, Jednotka: kg, Minimum: 400, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mäkký mäsový výrobok - kabanos, cesnaková a pod., Jednotka: kg, Minimum: 500, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Trvanlivé tepelne opracovaný mäsový výrobok- napríklad Inovecká saláma, turistická a pod., Jednotka: kg, Minimum: 380, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Klobása domáca, Jednotka: kg, Minimum: 500, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Oravská údená slanina, Jednotka: kg, Minimum: 150, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údená slanina bez kože, Jednotka: kg, Minimum: 150, Maximum: , Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Jakub Ilavský, s. r. o. | 4 | 0,00 | 0% | EUR | 31. Október 2022 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.