Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: voľné čerstvé, opracované, chladené a vákuovo nebalené; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: kvalita čerstvosti mäsa nesmie javiť znaky: po rozmrazení alebo zmrazení, obsahovať pridanú vodu, mastné krvavé časti cudzieho zápachu, neprirodzenej farby, napichovania do svaloviny; Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: dodávať v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodacom liste, faktúre alebo na obale mäsa neuplynula viac ako 1/3; Technické vlastnosti: Mäso hovädzie, Hodnota / charakteristika: pri dodávke hovädzieho mäsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie refernčným číslom a údajom o krajine, kde bolo zviera narodené, chované a zabité na deklarovanom bitúnku; Technické vlastnosti: Mäso bravčové, kuracie a morčacie, Hodnota / charakteristika: pôvod mäsa - pri dodávke môsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie kódom dodávky a údajom o krajine, kde bolo zviera chované a zabité na deklarovanom bitúnku.
Technické vlastnosti: 1. Bravčové karé b.k. KÚ chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez mastných šliach, bledoružovej farby, chladené, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Bravčová sviečková -panenka chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez mastných šliach, bledoružovej farby, chladené, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Bravčové pliecko KÚ chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez kože, bledoružovej farby, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 800, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Bravčové pliecko bez kosti chladené bez kosti,, bez kože, bledoružovej farby voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Bravčové stehno bez kosti chladené bez kosti,bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby, orech voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Bravčové stehno KÚ chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby, orech voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 800, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Hovädzie zadné -byk bez kosti chladené bez kosti bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Hovädzie zadné -byk KÚ chladené bez kosti,kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 450, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Hovädzie predné plece - byk KÚ chladené bez kosti,kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Hovädzie predné plece - bez kosti chladené bez kosti,kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Hovädzie nepravá sviečková - byk chladené bez kosti,kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Hovädzie pravá sviečková - byk chladené bez kosti,kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Hovädzie krk - byk chladené bez kosti,kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Hovädzí roštenec - byk býk, kuchanská úprava bez kostí, bez mastných častí, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, chladené voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Teľacie stehno - spodný šál teľacie chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez kože a mastných častí , chladené voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 140, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Teľacie stehno KÚ orech, chladené bez kosti,kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 155, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Teľacie kare bez kosti KÚ chladené bez kosti,kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Teľacia sviečková nepravá teľacie chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez kože a mastných častí , chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Daniel - stehno orech, chladené bez kosti,kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Daniel - chrbát bez kosti karé , chladené bez kosti,kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Králik - chrbát bez kosti chladené bez kosti, bez kože, kuchynská úprava voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 65, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Králik - zadné stehná b.k. chladené bez kosti, bez kože, kuchynská úprava voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 65, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 23. Párková klobása čerstvý podiel masa 80%, bezlepková voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 24. Párky bratislavské čerstvý podiel masa 80%, bezlepková voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 25. Párky spišácke čerstvý podiel masa 80%, bezlepková voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 26. Hydinové párky čerstvý podiel masa 80%, bezlepková voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 27. Šunková saláma čerstvá, podiel mäsa min. 85% voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 28. Šunka dusená čerstvá, podiel mäsa min. 85% voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 29. Pražská šunka čerstvá, podiel mäsa min. 90% voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 30. Slanina bravčová údená bravčová, údená, bez kože, voľná voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 31. Gazdovská slanina bravčová, údená, voľná voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 32. Oravská slanina bravčová, údená, voľná voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 33. Údené plece čerstvé, bravčové, bez kosti, vákuový obal voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 34. Údené stehno čerstvé, bravčové, bez kosti, zasolené, zaúdené, bez chemických prísad, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 35. Údené karé čerstvé, bravčové, bez kosti, zasolené, zaúdené, bez chemických prísad voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 36. Údene delené stehno čerstvé, bravčové, bez kosti, zasolené, zaúdené, bez chemických prísad voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 37. Údená krkovička čerstvá, vákuový obal voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 38. Klobása bravčová čerstvá, údená, podiel mäsa min. 80%, obsah soli nižší ako 4,0g/100g výrobku voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 39. Bravčová pečeň chladená, bez kosti, kože, bledoružovej farby voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová masť, jedlý živočíšny tuk získaný škvarením tukových tkanív/bravčovej slaniny a bravčového sádla/ suchou cestou, určený na priamu spotreb, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 120, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
ERIK, s.r.o. | 4 | 0,00 | 0% | EUR | 14. Marec 2023 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.