zabezpečenie potravín v kvalite podľa platných noriem podľa potrieb objednávateľa vrátane dopravy a vyloženia na mieste dodania
Technické vlastnosti: dodaný tovar nesmie prekročiť prvú tretinu doby spotreby, Hodnota / charakteristika: Akosť 1. trida; Technické vlastnosti: Všetky položky predmetu zákazky musia byť dodávané v chladenom nie mrazenom stave, Hodnota / charakteristika: na chladenom mäse sa nevyskytujú známky po zamrznutí respektíve zmrazení; Technické vlastnosti: mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku; Technické vlastnosti: mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: obsah soli pri mäkkých mäsových výrobkoch musí byť nižší ako 2,5 g/100 g výrobku a pri trvanlivých mäsových výrobkoch menej ako 4,0 g/100 g výrobku.; Technické vlastnosti: mäso, Hodnota / charakteristika: čerstvé, nie mrazené ani rozmrazené mäso, bez prívlastkov krehčené, šťavnaté, solené, mäsový prípravok
Technické vlastnosti: bravčové karé čerstvé bez kosti, vákuovo nebalené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 220, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: bravčové stehno čerstvé bez kosti, vákuovo nebalené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 320, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: bravčové plece čerstvé, bez kosti, vákuovo nebalené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 700, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: bravčový bôčik čerstvý, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: hovädzie predné čerstvé, plece, bez kosti, vákuovo nebalené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 600, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: hovädzie zadné - roštenka, čerstvé, bez kosti, vákuovo nebalené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: hovädzie zadné - stehno, čerstvé, bez kosti, vákuovo nebalené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: saláma šunková bravčová, podiel bravčového mäsa minimálne 50%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: saláma šunková hydinová, podiel kuracieho mäsa minimálne 50%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 15, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: šunka bravčová, podiel bravčového mäsa minimálne 65%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: šunka kuracia, podiel kuracieho mäsa minimálne 65%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 5, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: saláma Inovecká alebo ekvivalent, podiel bravčového mäsa minimálne 83%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: saláma diétna Liptov alebo ekvivalent (minimálny obsah bravčového mäsa 42,3%, hovädzieho mäsa 25,8%, bravčovej slaniny 23,4%), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: párky polodiétne Bratislavské alebo ekvivalent, minimálny obsah bravčového mäsa 52%, hovädzie 10%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: párky viedenské alebo ekvivalent, minimálny obsah mäsa 55%, maximálny obsah tuku 40%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: jaternice čerstvé,podiel bravčového mäsa min 45%,ryža min 25%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: klobása (minimálny obsah mäsa 85%), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: slanina údená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 35, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: slanina oravská - Bravčový bok bez kosti 90 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 35, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: špekáčiky, podiel mäsa minimálne 70%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 25, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: pečeňový syr,podiel bravčovej pečene minimálne 38%, bravčové mäso minimálne 34%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: údená krkovička bez kosti podiel minimálne 75% brav. mäsa - nebalená vákuovo, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: údené bravčové karé bez kosti, podiel bravčového mäsa minimálne 74%, nebalené vákuovo, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: bravčová masť, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: tlačenka, podiel vareného mäsa z bravčových hláv min 53%, vareného bravčového srdca min 20%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: škvarky bravčové, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: kosti pílené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1000, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MIK, s.r.o. | 1 | 0,00 | 0% | EUR | 1. Jún 2022 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.