Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: obsah soli pri mäkkých mäsových výrobkoch musí byť nižší ako 2,5 g/ 100 g výrobku a pri trvanlivých mäsových výrobkoch menej ako 4,0 g/ 100 g výrobku; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: čerstvé, nie mrazené ani rozmrazené mäso, bez prívlastkov krehčené, šťavnaté, solené, mäsový prípravok
Technické vlastnosti: Bravčové karé b.k. KÚ; chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez mastných šliach, bledoružovej farby, chladené; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová sviečková -panenka; chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez mastných šliach, bledoružovej farby, chladené; BALENIE: voľné ; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové pliecko KÚ; chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez kože, bledoružovej farby; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové pliecko bez kosti; chladené bez kosti,, bez kože, bledoružovej farby; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové stehno bez kosti ; chladené bez kosti,bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby, orech; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové stehno KÚ; chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby, orech; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 800, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie zadné - byk bez kosti; chladené bez kosti bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie zadné -byk KÚ; chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie predné plece - býk KÚ; chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie predné plece - bez kosti; chladené bez kosti,kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie nepravá sviečková - byk; chladené bez kosti,kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie pravá sviečková - byk; chladené bez kosti,kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie krk - byk; chladené bez kosti,kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzí roštenec - byk; býk, kuchanská úprava bez kostí, bez mastných častí, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, chladené; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Teľacie stehno - spodný šál ; teľacie chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez kože a mastných častí , chladené; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Teľacie stehno KÚ; orech, chladené bez kosti,kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Teľacie kare bez kosti KÚ; chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Teľacia sviečková nepravá; teľacie chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez kože a mastných častí , chladené; BALENIE: ; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Daniel - stehno; orech, chladené bez kosti,kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Daniel - chrbát bez kosti; karé , chladené bez kosti,kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Králik - chrbát bez kosti; chladené bez kosti, bez kože, kuchynská úprava; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Králik - zadné stehná b. k.; chladené bez kosti, bez kože, kuchynská úprava; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Párková klobása; čerstvý podiel masa 80%, bezlepková; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 72 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Párky bratislavské; čerstvý podiel masa 80%, bezlepková; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 72hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Párky spišácke; čerstvý podiel masa 80%, bezlepková; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 72hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň; chladená, bez kosti, kože, bledoružovej farby; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 72 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šunková saláma; čerstvá, podiel mäsa min. 85%; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 72 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šunka dusená; čerstvá, podiel mäsa min. 85%; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 72hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Pražská šunka; čerstvá, podiel mäsa min. 90%; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 72 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Slanina bravčová údená; bravčová, údená, bez kože, voľná; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 72 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Gazdovská slanina; bravčová, údená, voľná; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 72 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Oravská slanina; bravčová, údená, voľná; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 72 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údené plece; čerstvé, bravčové, bez kosti, vákuový obal; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 72 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údené stehno; čerstvé, bravčové, bez kosti, zasolené, zaúdené, bez chemických prísad; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 72 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údené karé; čerstvé, bravčové, bez kosti, zasolené, zaúdené, bez chemických prísad; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 72 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údene delené stehno; čerstvé, bravčové, bez kosti, zasolené, zaúdené, bez chemických prísad; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 72hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údená krkovička; čerstvá, vákuový obal; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 72hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Klobása bravčová; čerstvá, údená, podiel mäsa min. 80%, obsah soli nižší ako 4,0g/100g výrobku; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 72hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
ERIK, s.r.o. | 4 | 0,00 | 0% | EUR | 12. Apríl 2023 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.