Obstarávanie

Mäso a mäsové výrobky


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Základná škola, Krosnianska 4, Košice
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
66 017,00
Konečná suma(Bez DPH):
0,00
Zaplatené:
0%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15100000-9
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Použitý postup:
§ 117 a § 110 ZVO
Jednotka:
celok
Množstvo:
1.0000
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: obsah soli pri mäkkých mäsových výrobkoch musí byť nižší ako 2,5 g/ 100 g výrobku a pri trvanlivých mäsových výrobkoch menej ako 4,0 g/ 100 g výrobku; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: čerstvé, nie mrazené ani rozmrazené mäso, bez prívlastkov krehčené, šťavnaté, solené, mäsový prípravok

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Bravčové karé b.k. KÚ; chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez mastných šliach, bledoružovej farby, chladené; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová sviečková -panenka; chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez mastných šliach, bledoružovej farby, chladené; BALENIE: voľné ; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové pliecko KÚ; chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez kože, bledoružovej farby; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové pliecko bez kosti; chladené bez kosti,, bez kože, bledoružovej farby; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové stehno bez kosti ; chladené bez kosti,bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby, orech; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové stehno KÚ; chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby, orech; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 800, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie zadné - byk bez kosti; chladené bez kosti bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie zadné -byk KÚ; chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie predné plece - býk KÚ; chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie predné plece - bez kosti; chladené bez kosti,kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie nepravá sviečková - byk; chladené bez kosti,kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie pravá sviečková - byk; chladené bez kosti,kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie krk - byk; chladené bez kosti,kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzí roštenec - byk; býk, kuchanská úprava bez kostí, bez mastných častí, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, chladené; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Teľacie stehno - spodný šál ; teľacie chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez kože a mastných častí , chladené; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Teľacie stehno KÚ; orech, chladené bez kosti,kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Teľacie kare bez kosti KÚ; chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Teľacia sviečková nepravá; teľacie chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez kože a mastných častí , chladené; BALENIE: ; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Daniel - stehno; orech, chladené bez kosti,kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Daniel - chrbát bez kosti; karé , chladené bez kosti,kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Králik - chrbát bez kosti; chladené bez kosti, bez kože, kuchynská úprava; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Králik - zadné stehná b. k.; chladené bez kosti, bez kože, kuchynská úprava; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Párková klobása; čerstvý podiel masa 80%, bezlepková; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 72 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Párky bratislavské; čerstvý podiel masa 80%, bezlepková; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 72hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Párky spišácke; čerstvý podiel masa 80%, bezlepková; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 72hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň; chladená, bez kosti, kože, bledoružovej farby; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 72 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šunková saláma; čerstvá, podiel mäsa min. 85%; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 72 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šunka dusená; čerstvá, podiel mäsa min. 85%; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 72hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Pražská šunka; čerstvá, podiel mäsa min. 90%; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 72 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Slanina bravčová údená; bravčová, údená, bez kože, voľná; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 72 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Gazdovská slanina; bravčová, údená, voľná; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 72 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Oravská slanina; bravčová, údená, voľná; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 72 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údené plece; čerstvé, bravčové, bez kosti, vákuový obal; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 72 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údené stehno; čerstvé, bravčové, bez kosti, zasolené, zaúdené, bez chemických prísad; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 72 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údené karé; čerstvé, bravčové, bez kosti, zasolené, zaúdené, bez chemických prísad; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 72 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údene delené stehno; čerstvé, bravčové, bez kosti, zasolené, zaúdené, bez chemických prísad; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 72hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údená krkovička; čerstvá, vákuový obal; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 72hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Klobása bravčová; čerstvá, údená, podiel mäsa min. 80%, obsah soli nižší ako 4,0g/100g výrobku; BALENIE: voľné; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 72hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota:

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
ERIK, s.r.o. 4 0,00 0% EUR 12. Apríl 2023 342282

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.