Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do domova sociálnych služieb.
Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: obsah soli pri mäkkých mäsových výrobkoch musí byť nižší ako 2,5 g/ 100 g výrobku a pri trvanlivých mäsových výrobkoch menej ako 4,0 g/ 100 g výrobku; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: čerstvé, nie mrazené ani rozmrazené mäso, bez prívlastkov krehčené, šťavnaté, solené, mäsový prípravok
Technické vlastnosti: 1. Hovädzie zadné - býk, voľné, chladené bez kosti, kuchynská úprava svetločervenej farby, čisto biely tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 450, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Hovadzí roštenec - býk, kuchynská úprava, voľné, chladené bez kosti, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 700, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Bravčové stehno, voľné, chladené bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Bravčové pliecko, voľné, chladené bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 315, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Bravčové karé, voľné, chladené bez kosti, bez mastných šliac, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 900, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Bravčová pečeň, voľná, chladená, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Hovädzí krk -býk, voľné, chladené bez kosti, kuchynská úprava svetločervenej farby, čisto biely tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Bravčové oškvarky min. 80% chrbtová slanina, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Jaternice, 150g/ks, podiel mäsa min. 60%, podiel ryže max 40%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Bravčová klobása domáca údená, podiel mäsa min. 85 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 35, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Bravčová masť - min. 80% chrbtová slanina, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Párková klobása, podiel mäsa min. 70%, vakuový obal, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Párky bravčové, podiel mäsa min. 80%, vákuový obal / bratislavské, hydinové, spišské /, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 340, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Pečeňový syr, podiel bravč. mäsa min. 90%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 22, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Šunka dusená, podiel mäsa min. 80%, chladená, čestvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 210, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Šunková saláma min. 80% mäso, chladená, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 210, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Saláma trvanlivá suchá, podiel mäsa min. 135g na 100g salámy / Malokarpatská, Nitran alebo im podobné /, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 745, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Sekaná, tepelné opracovaný mäsový výrobok, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 110, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Slanina, bravčová, údená, podiel mäsa min. 90 %, bez kože, vakuový obal, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 70, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Slanina gazdovská, údená, podiel mäsa min. 83%, vakuový obal, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Špekačky, podiel br. mäsa min. 55%, vakuový obal, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 70, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Šunková pena, 100g/ks, rôzné ochutenia /Maťko, Kubko, Miško /, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 600, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 23. Tlačenka hydinová, podiel mäsa min. 40%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 95, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 24. Údené karé bez kostí, čerstvé, vakuový obal, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 135, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Jakub Ilavský, s. r. o. | 1 | 0,00 | 0% | EUR | 28. Apríl 2022 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.