Funkčná špecifikácia
Technická špecifikácia textová
Technická špecifikácia číselná
Technické vlastnosti: 1.) Kuracie stehná - celé s kosťou a s kožou, kalibrované, hlboko mrazené, trieda A, nepretržite uchovávané pri teplote najviac -18°C, v rámci tolerancií stanovených v smernici Rady 89/108/EHS, balenie: 240 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 600; Technické vlastnosti: 2.) Kuracie stehná vykostené - celé bez kosti a kože, hlboko mrazené, trieda A, nepretržite uchovávané pri teplote najviac -18°C, v rámci tolerancií stanovených v smernici Rady 89/108/EHS, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 700; Technické vlastnosti: 3.) Kurčatá - kalibrované, hlboko mrazené, trieda A, nepretržite uchovávané pri teplote najviac -18°C, v rámci tolerancií stanovených v smernici Rady 89/108/EHS, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: 4.) Kuracie prsia - bez kosti a kože, hlboko mrazené, trieda A, nepretržite uchovávané pri teplote najviac -18°C, v rámci tolerancií stanovených v smernici Rady 89/108/EHS, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 450; Technické vlastnosti: 5.) Kuracia pečienka - hlboko mrazená, trieda A, nepretržite uchovávané pri teplote najviac -18°C, v rámci tolerancií stanovených v smernici Rady 89/108/EHS, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: 6.) Kuracia šunka - min. 65 % mäsa, balenie: v celku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20