Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: obsah soli pri mäkkých mäsových výrobkoch musí byť nižší ako 2,5 g/ 100 g výrobku a pri trvanlivých mäsových výrobkoch menej ako 4,0 g/ 100 g výrobku; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: čerstvé, nie mrazené ani rozmrazené mäso, bez prívlastkov krehčené, šťavnaté, solené, mäsový prípravok
Technické vlastnosti: Hovädzie zadné z mladých býčkov, voľné, chladené bez kosti, kuchynská úprava svetločervenej farby, čisto biely tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 450, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Teľacie stehno, voľné, chladené bez kosti bez kože, be mastných častí, biely tuk, svetločervenej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzí roštenec z mladých býčkov, voľné, chladené bez kosti, kuchynská úprava, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie predné krk, voľné, chladené bez kosti, kuchynská úprava, svetločervenej farby, čisto biely tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové stehno KÚ, voľné, chladené bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1155, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové pliecko KÚ, voľné, chladené bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 850, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové krkovička b.k. KÚ, voľné, chladené bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové karé KÚ, voľné, chladené bez kosti, bez mastných šliac, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 800, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová panenka, voľné, chladené bez kosti, bez mastných šliac, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň, voľné, chladená, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Rožtenka z daniela, voľné, chladená, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 210, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Stehno b.k. z daniela, voľné, chladená, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 165, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Kraličie mäso b.k., voľné, chladená, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 195, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šunková saláma, voľné, min. 70% mäso, čerstvé, obsah soli nižší ako 2,5g/100gr výrobku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Párková klobása, voľné, min. 70% mäso, čerstvé, obsah soli nižší ako 2,5g/100gr výrobku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová klobása, voľné, údená gazdovská, domáca, chladená, čerstvá, obsah soli menej ako 4,0gr na 100g výrobku, minimálne 70% mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 120, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šunka dusená, voľná, min. 80% mäso, chladená, čerstvá, obsah soli nižší ako 2,5g/100g výrobku, pokrájať, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Slanina údená, voľné, bravčová, údená s mäsom prerastaná, bez kože, voľná, čerstvá - oravská, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 70, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Slanina údená, voľné, bravčová gazdovská, údená s mäsom prerastaná, bez kože, voľná, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 70, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údená krkovička, voľná, čerstvo údená, obsah soli nižší ako 2,5g/100g výrobku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údené lahôdkové karé, voľná, čerstvo údená, obsah soli nižší ako 2,5g/100gr výrobku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 90, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údené stehno, voľné, čerstvé, obsah soli nižší ako 2,5g/100g výrobku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 90, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mäkka salama , voľné, min. 70% mäso, čerstvé, obsah soli nižší ako 2,5g/100g výrobku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 130, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Párky bravčové, voľné, min. 80% mäso, čerstvé, obsah soli nižší ako 2,5g/100g výrobku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 180, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
ERIK, s.r.o. | 3 | 0,00 | 0% | EUR | 7. Marec 2022 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.