Obstarávanie

Mäso a mäsové výrobky


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo obrany Slovenskej republiky - Akvizičná agentúra
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
11 850,47
Konečná suma(Bez DPH):
0,00
Zaplatené:
0%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15100000-9
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 117 a § 110 ZVO
Jednotka:
jeden celok
Množstvo:
1.0000
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Dodávka mäsa a mäsových výrobkov pre vojenskú kuchyňu spoločného stravovania

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Vychladené a chladené hovädzie a bravčové mäso a mäsové výrobky z prevádzkarní, ktoré zaobchádzajú, pripravujú alebo produkujú na trh produkty živočíšneho pôvodu, Hodnota / charakteristika: podľa požiadaviek v nariadení (ES) č. 853/2004, schválené podľa čl. 31 ods. 2 nariadenia (ES) č. 882/2004 a čl. 3 nariadenia (ES) č. 854/2004 a sú registrované podľa zákona č. 39/2007 Z. z.; Technické vlastnosti: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, Hodnota / charakteristika: hovädzie, bravčové mäso a výrobky z mäsa; Technické vlastnosti: bez krvných podliatin a zbavené prebytočného tuku, bez výskytu viditeľných zlomenín, Hodnota / charakteristika: hovädzie, bravčové mäso a výrobky z mäsa; Technické vlastnosti: všetky položky predmetu zákazky musia byť dodávané v chladenom nie mrazenom stave., Hodnota / charakteristika: na chladenom mäse sa nevyskytujú známky po zamrznutí respektíve zmrazení; Technické vlastnosti: všetky produkty, Hodnota / charakteristika: čerstvé, chladené, kvalitné; Technické vlastnosti: mäso, produkty a výrobky vysokej kvality so zatriedením a rozlišovaním podľa podmienok I. triedy kvality (resp. A triedy), Hodnota / charakteristika: v zmysle Potravinového kódexu, musia spĺňať požiadavky Výnosu Ministerstva pôdohospodárstva SR a ministerstva zdravotníctva SR zo 17. apríla 2002 č. 811/1/2002-100 a Výnosu č. 1895/2004-100; Technické vlastnosti: Ak sa v opisnom formulári uvádzajú údaje alebo odkazy na konkrétneho výrobcu, značku, obchodný názov, Hodnota / charakteristika: umožňuje sa dodávateľom predloženie ponuky s ekvivalentným riešením; Technické vlastnosti: upravené vykostením, odstránený tuk až na svalovinu., Hodnota / charakteristika: Bravčové karé bez kosti; Technické vlastnosti: upravené vykostením, odstránený tuk až na svalovinu., Hodnota / charakteristika: Bravčová krkovica bez kosti; Technické vlastnosti: vykostené, zbavené šliach a kĺbových púzdier, odstránený tuk až na svalovinu., Hodnota / charakteristika: Bravčové plece bez kosti; Technické vlastnosti: vykostené bez kolienka, rozdelené po blane na jednotlivé šály a orech. Bez povrchového tuku, blán a šliach., Hodnota / charakteristika: Bravčové stehno bez kosti kuchynská úprava; Technické vlastnosti: upravené vykostením, odstránený tuk až na svalovinu, na reze šťavnatý., Hodnota / charakteristika: Bravčová údená krkovička bez kosti; Technické vlastnosti: bez krvavého orezu, opony a zvyškov plstného tuku., Hodnota / charakteristika: Bravčový bôčik; Technické vlastnosti: vykostené a začistené, bez koncových šliach a chrupaviek., vrstva tuku na povrchu do 1 cm., Hodnota / charakteristika: Hovädzie zadné bez kosti – býk; Technické vlastnosti: bez zárezov do svalového tkanva, bez úlomkov kostí, Hodnota / charakteristika: Hovädzia roštenka bez kosti – býk; Technické vlastnosti: bez nožiny a husličky, bez koncových šliach a zvyškov lopatkovej chrupavky., Hodnota / charakteristika: Hovädzie plece bez kosti – býk; Technické vlastnosti: mäsový výrobok s 90 % podielom bravčového mäsa., Hodnota / charakteristika: Klobása domáca; Technické vlastnosti: podiel bravčového mäsa min. 67%, Hodnota / charakteristika: Saláma Šunková; Technické vlastnosti: mäkký mäsový výrobok, min. 44 % bravčové mäso., Hodnota / charakteristika: Saláma jemná; Technické vlastnosti: tepelne opracovaný výrobok, 100% bravčová slanina s kožou., Hodnota / charakteristika: Slanina údená bez kože; Technické vlastnosti: tepelne opracovaný výrobok z bravčového bôčika bez kosti min. 87 % podiel., Hodnota / charakteristika: Slanina oravská údená; Technické vlastnosti: mäkký mäsový výrobok, min. 55 % bravčového mäsa., Hodnota / charakteristika: Špekačky; Technické vlastnosti: mäkký mäsový výrobok, min. podiel 44 % bravčového mäsa., Hodnota / charakteristika: Párky obyčajné; Technické vlastnosti: Množstvá potravín sú určené podľa súčasného počtu stravníkov a nie sú pre obstarávateľa záväzné, nakoľko sa ich počet počas zmluvného vzťahu môže zmeniť. Na základe toho môže obstarávateľ množstvá upraviť podľa aktuálnych stavov., Hodnota / charakteristika: Zvýšenie alebo zníženie objemu zákazky je prípustné; Technické vlastnosti: Množstvá jednotlivých druhov potravín slúžia pre potreby súťaže., Hodnota / charakteristika: dodávka tovaru bude realizovaná počas trvania zmluvného vzťahu na základe objednávok.

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Bravčové karé bez kosti - kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová krkovica bez kosti - kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové plece bez kosti - kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové stehno bez kosti -kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová údená krkovička bez kosti - kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčový bôčik bez kosti - kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie zadné zo stehna bez kosti kuchynská úprava - býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzia roštenka bez kosti kuchynská úprava - býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie predné bez kosti krk kuchynská úprava - býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Domáca klobása, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mäkký mäsový výrobok – obyčajné párky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mäkký mäsový výrobok – špekačky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Trvanlivý tepelne neopracovaný mäsový výrobok - salámy (napríklad saláma Šunková alebo ekvivalent), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Trvanlivý tepelne neopracovaný mäsový výrobok - salámy (napríklad saláma jemná alebo ekvivalent), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Slanina údená bez kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Slanina oravská údená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údené rebrá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Škvarená bravčová masť 1kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota:

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
POZANA MEAT s.r.o. 4 0,00 0% EUR 7. Marec 2022 339773

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.