Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: obsah soli pri mäkkých mäsových výrobkoch musí byť nižší ako 2,5 g/ 100 g výrobku a pri trvanlivých mäsových výrobkoch menej ako 4,0 g/ 100 g výrobku; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: čerstvé, nie mrazené ani rozmrazené mäso, bez prívlastkov krehčené, šťavnaté, solené, mäsový prípravok
Technické vlastnosti: 1. Hovädzie zadné - z mladých býčkov, chladené bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, biely tuk, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Teľacie stehno, chladené bez kosti bez kože, be mastných častí, biely tuk, svetločervenej farby, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Hovadzí roštenec z mladých býčkov, chladené bez kosti, kuchynská úprava, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Hovädzie predné krk, chladené bez kosti, kuchynská úprava, svetločervenej farby, čisto biely tuk, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Bravčové stehno, chladené bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 800, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Bravčové pliecko, chladené bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Bravčové krkovička b.k., chladené bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, kuchynská úprava, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Bravčové karé, chladené bez kosti, bez mastných šliac, bledoružovej farby, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 600, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Bravčová panenka, chladené bez kosti, bez mastných šliac, bledoružovej farby, kuchynská úprava, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Bravčová pečeň, chladená, čerstvá, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Roštenka z daniela, chladená, čerstvá, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Stehno z daniela, bez kostí, chladené, čerstvé, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Kraličie mäso, bez kostí, chladené, čerstvé, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Šunková saláma, min. 70% mäso, čerstvé, obsah soli nižší ako 2,5g/100gr výrobku, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Párková klobása, min. 70% mäso, čerstvé, obsah soli nižší ako 2,5g/100gr výrobku, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Bravčová klobása, údená gazdovská, domáca, chladená, čerstvá, obsah soli menej ako 4,0 gr na 100 g výrobku, minimálne 70% mäsa, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Šunka dusená, min. 80% mäso, chladená, čerstvá, obsah soli nižší ako 2,5g/100gr výrobku, pokrájať, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Slanina údená bravčová, údená s mäsom prerastaná, bez kože, voľná, čerstvá - oravská, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Slanina údená bravčová gazdovská, údená s mäsom prerastaná, bez kože, voľná, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Údená krkovička čerstvo údená, obsah soli nižší ako 2,5g/100gr výrobku, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Údené lahôdkové karé čerstvo údená, obsah soli nižší ako 2,5g/100gr výrobku, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Údené stehno čerstvé, obsah soli nižší ako 2,5g/100gr výrobku, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 23. Mäkká saláma, min. 70% mäso, čerstvé, obsah soli nižší ako 2,5g/100gr výrobku, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 24. Párky bravčové, min. 80% mäso, čerstvé, obsah soli nižší ako 2,5g/100gr výrobku, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
ERIK, s.r.o. | 3 | 0,00 | 0% | EUR | 1. Marec 2022 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.