Predmet obstarávania je určený na prípravu jedál do závodnej jedálne.; Potraviny na priamu spotrebu, varenie a prípravu pokrmov.
Technické vlastnosti: množstvá sú určené od počtu stravníkov a nie sú pre obstarávateľa záväzné nakoľko sa ich počet počas zmluvného vzťahu môže zvýšiť, resp. znížiť. Na základe toho môžeobstarávateľ množstvá upraviť podľa aktuálnych stavov., Hodnota / charakteristika: Zvýšenie alebo zníženie množstva, zmena sortimentu je prípustné za dodržania celkovej zákazky.; Technické vlastnosti: vyznačené údaje na obale v prípade baleného tovaru, Hodnota / charakteristika: obchodný názov tovaru, obchodné meno a sídlovýrobcu, údaj o množstve, dátum výroby a spotreby; Technické vlastnosti: všetky položky:, Hodnota / charakteristika: musia byť v chladenom nie v mrazenom stave; Technické vlastnosti: mäso:, Hodnota / charakteristika: čerstvé, chladené, kvalitné, začistené, bez franforcov mäsa, bez trhlín, bez krvných zrazenín, zbavené prebytočného tuku, povrch bez cudzích častí a nečistôt, bez nástreku; Technické vlastnosti: mäso:, Hodnota / charakteristika: požadujeme, aby sa nevyskytovali známky pozamrznutí, resp. zmrazení,; Technické vlastnosti: mäso:, Hodnota / charakteristika: požadujeme, aby tovar nebol krehčený (napichovaný, masírovaný) aby bol bez akýchkoľvek nástrekov vody či iných látok, bez obsahu prídavných látok, soli a iných neželaných zložiek (antibiotiká a pod.); Technické vlastnosti: mäso:, Hodnota / charakteristika: musí byť preukázaný pôvod mäsa v súlade so VZPP; Technické vlastnosti: hovädzie mäso:, Hodnota / charakteristika: dodací list musí obsahovať referenčné číslo, krajinukde bolo zviera narodené, chované, zabité a delené; Technické vlastnosti: bravčové mäso:, Hodnota / charakteristika: dodací list musí obsahovať kód dodávky, kde bolozviera chované a zabité
Technické vlastnosti: bravčová krkovička v kuchynskej úprave bez kosti, čerstvá, chladená medzi +3 až +5°C, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70; Technické vlastnosti: bravčové karé kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 °C, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 270; Technické vlastnosti: bravčové pliecko kuchynská úprava, bez kostí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 °C bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 320; Technické vlastnosti: bravčové stehno bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvé,chladené medzi +3 až +5 °C, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 280; Technické vlastnosti: bravčová pečeň čerstvá - kuchynská úprava, chladené medzi +3 až + 5 °C, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 45; Technické vlastnosti: bravčový bôčik v kuchynskej úprave čerstvé, chladené medzi +3 až + 5°C, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: bravčové kosti chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: hovädzí krk bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: hovädzie zadné stehno (v kuchynskej úprave) čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: dusená šunka, min. obsah 83% bravčového mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: párky Bratislavské, podiel bravčového mäsa min. 60%, hovädzieho mäsa min. 21%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: klobása domáca min. 95% bravčového mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Obyčajné párky - výberové bravčové mäso 54%, hovädzie mäso 26%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Gazdovska slanina , podiel bravčového boku bez kosti min. 90%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: bravčová údená krkovička, podiel bravčovej krkovičky min. 75%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
ALTHAN, s.r.o. | 1 | 4 998,22 | 0% | EUR | 9. Október 2020 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.