Mäsové výrobky určené osobám na priamu konzumáciu a prípravu pokrmov v súlade s požiadavkami na ich výrobu podľa vyhlášky č. 83/2016 Z.z. Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky o mäsových výrobkoch.
Technické vlastnosti: Kvalita predmetu zákazky/uvedených mäsových výrobkov , Hodnota / charakteristika: čerstvé, chladené; Technické vlastnosti: Akosť a kvalita, Hodnota / charakteristika: I. trieda; Technické vlastnosti: Trvanlivosť - doba minimálnej spotreby, Hodnota / charakteristika: V čase dodania sa požaduje minimálne 2/3 trvanlivosť z celkovej trvanlivosti v čase výroby.
Technické vlastnosti: 1. Masť bravčová škvarená, bravčový tuk 100%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 2200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Šunka hydinová, obsahuje kuracie prsia min. 52%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1600, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Šunka pražská, obsahuje bravčové stehno min. 84%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1600, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Klobása bravčová domáca, obsahuje bravčové mäso min. 46% a hovädzie mäso min. 4 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Párky Debrecínske, obsahuje bravčové a hovädzie mäso spolu min. 42%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Párky obyčajné, obsahuje hydinové mechanicky separované mäso min. 50%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 3000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Saláma Nitran, obsahuje bravčové a hovädzie mäso spolu min. 95%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 2500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Saláma Jemná/mäkká/šalátová, obsahuje hydinové mechanicky separované mäso min. 41%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 2000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Slanina oravská, obsahuje bravčový bok min. 85%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Tlačenka gazdovská, obsahuje mäso z bravčových hláv min. 35% a bravčové vnútornosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1600, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Koleno údené bravčové bez kosti, obsahuje bravčové koleno s kožou min. 90%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Krkovička údená bravčová bez kosti, obsahuje krkovičku bravčovú bez kosti min. 85 %,, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Saláma šunková, obsahuje bravčové a hovädzie mäso spolu min. 55%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Saláma Inovecká/strážovská/čingovská, obsahuje bravčové a hovädzie mäso spolu min. 84%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 2000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Jaternica domáca, obsahuje bravčové mäso min. 25%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Šunková pena-črievko, balenie 100 - 120g, obsahuje dusenú šunku min. 30% a bravčovú slaninu, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 8000, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
ERIK, s.r.o. | 2 | 0,00 | 0% | EUR | 16. December 2019 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.