Hovädzie a bravčové chladené mäso a mrazená divina na varenie a prípravu jedál.
Technické vlastnosti: Hovädzie zadné stehno bez kosti chladené z býka, Hodnota / charakteristika: kuchynská úprava, bez mastných častí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledočervenej farby; Technické vlastnosti: Hovädzí krk bez kosti chladený z býka, Hodnota / charakteristika: kuchynská úprava, bez mastných častí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledočervenej farby; Technické vlastnosti: Hovädzie kosti špikové z býka , Hodnota / charakteristika: rezané, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C; Technické vlastnosti: Hovädzia sviečková z býka chladená, Hodnota / charakteristika: kuchynská úprava, bez mastných častí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledočervenej farby; Technické vlastnosti: Bravčové plece bez kosti chladené, Hodnota / charakteristika: kuchynská úprava, bez mastných častí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledočervenej farby; Technické vlastnosti: balenie chladeného mäsa, Hodnota / charakteristika: v prepravkách, čerstvé a chladené a nie vákuovo balené; Technické vlastnosti: hovädzie a bravčové mäso, Hodnota / charakteristika: na chladenom mäse sa nevyskytujú známky po zamrznutí respektíve zmrazení; Technické vlastnosti: hovädzie mäso, bravčové mäso a divina, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute; Technické vlastnosti: hovädzie mäso, bravčové mäso a divina, Hodnota / charakteristika: mäso musí byť bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku, bez výskytu viditeľných zlomenín; Technické vlastnosti: Jelenie stehno mrazené , Hodnota / charakteristika: kuchynská úprava
Technické vlastnosti: Hovädzie zadné bez kosti chladené z býka, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 3500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzí krk bez kosti chladený z býka, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 3700, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzia sviečková z býka chladená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové plece bez kosti chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 2800, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie kosti špikové z býka , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Jelenie stehno mrazené , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Diviak guláš orez mrazený, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Bidvest Slovakia s. r. o. | 6 | 0,00 | 0% | EUR | 16. Marec 2017 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.