Vyhlásené obstarávanie

SO-C - Školská jedáleň pri Základnej škole Jilemnického ul. v Dunajskej Strede


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Gastro DS, s.r.o.
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
838 230,63
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214200-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
14. Marec 2019
Lehota na predkladanie ponúk:
2. Apríl 2019
Dátum otvárania ponúk:
2. Apríl 2019
Ponuka musí platiť do:
31. Júl 2019
Miesto otvárania ponúk:
Miesto: Mestský úrad Dunajská Streda, Hlavná 50/16, 929 01 Dunajská Streda, Veľká zasadačka na 2.poschodí
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní sa môžu zúčastniť zástupcovia uchádzačov, ktorí predložili ponuky v lehote na predloženie ponúk. Na otváraní môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača, alebo osobou splnomocnenou uchádzačom na jeho zastúpenie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 3

Opis obstarávania

Predmetom tejto súťaže je rekonštrukcia jedálne a kuchyne a zabudovanie novej kuchynskej technológie v Základnej škole Jilemnického 204/11 v Dunajskej Strede. Cieľom rekonštrukcie školskej jedálne v Základnej škole Jilemnického je zmodernizovať interiér jedálne a súvisiace technické zariadenie. Komplexnou rekonštrukciou jedálne s kuchyňou sa dosiahne väčší komfort prevádzky kuchyne a moderný vzhľad jedálne. Podrobnosti sú vymedzené v súťažných podkladoch.. Predmetom tejto súťaže je rekonštrukcia jedálne a kuchyne a zabudovanie novej kuchynskej technológie v Základnej škole Jilemnického 204/11 v Dunajskej Strede. Cieľom rekonštrukcie školskej jedálne v Základnej škole Jilemnického je zmodernizovať interiér jedálne a súvisiace technické zariadenie. Komplexnou rekonštrukciou jedálne s kuchyňou sa dosiahne väčší komfort prevádzky kuchyne a moderný vzhľad jedálne. Podrobnosti sú vymedzené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1.Verejný obstarávateľ požaduje zábezpeku vo výške 25 000,00,- Eur. Podmienky zloženia zábezpeky sú podrobne uvedené v súťažných podkladoch. 2. Obhliadka staveniska sa uskutoční po prihlásení záujemcov u verejného obstarávateľa na adrese vo.ppeconsulting@gmail.com .Záujem o účasť na obhliadke avizujte do 20.3.2019. Následne bude každému záujemcovi oznámené termín konania obhliadky. 3.Splnenie podmienok účasti možno predbežne nahradiť v zmysle § 39 zákona Jednotným európskym dokumentom (ďalej aj ,,JED"), pričom z uchádzačom predloženého predmetného dokumentu musí byť jednoznačne zrejmé, že rozsahom, obsahom aj spôsobom spĺňa podmienky účasti preukazované jednotným európskym dokumentom, stanovené verejným obstarávateľom v bode III.1 tohto oznámenia. Verejný obstarávateľ môže na zabezpečenie riadneho priebehu verejného obstarávania kedykoľvek v jeho priebehu uchádzača písomne požiadať podľa § 39 ods. 6 zákona o predloženie dokladov nahradených JED-om. 4.Jednotný európsky dokument v editovateľnej forme je možné stiahnuť z webového sídla UVO (www.uvo.gov.sk). Manuál k vyplneniu dokumentu je zverejnený na :http://www.uvo.gov.sk/extdoc/1096/jed_-_manual.pdf. Verejný obstarávateľ požaduje aby bol Jednotný európsky dokument ručne podpísaný osobou oprávnenou konať za hospodársky subjekt/záujemcu/uchádzača alebo riadne splnomocnenou osobou. 5.Vyžaduje sa predloženie originálov alebo úradne overených kópií všetkých dokladov uvedených podľa bodu III.1 tohto oznámenia, ak nie je určené inak. 6.Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami sa uskutoční elektronicky (kontakt na verejného obstarávateľa: vo.ppeconsulting@gmail.com) výhradne v slovenskom jazyku, prípadne v českom jazyku. 7.Verejný obstarávateľ a obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu, koncesnú zmluvu alebo rámcovú dohodu s uchádzačom alebo uchádzačmi, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora (zákon č. 315/2016 Z. z.) a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora alebo ktorých subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. V prípade, že úspešný uchádzač ( alebo jeho subdodávateľ) nesplní túto podmienku, nebude s ním uzavretá zmluva o dielo. 8. Verejný obstarávateľ vylúči z verejného obstarávania uchádzača, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž. 9. Verejný obstarávateľ vyhradzuje právo zrušiť toto verejné obstarávanie, v prípade, že ponuka úspešného uchádzača bude vyššia, ako predpokladaná hodnota zákazky