Vyhlásené obstarávanie

Zníženie energetickej náročnosti budovy - SSI_VnT


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Spojená škola internátna
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
371 226,70
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214200-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
22. Máj 2017
Lehota na predkladanie ponúk:
6. Júl 2017
Dátum otvárania ponúk:
6. Júl 2017
Ponuka musí platiť do:
31. Marec 2018
Miesto otvárania ponúk:
Spojená škola internátna, M. R. Štefánika 140, 093 41 Vranov nad Topľou.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Účasť na otváraní častí ponúk, označených ako "Ostatné" je neverejné. Účasť na otváraní častí ponúk, označených ako "Kritériá" je umožnená všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a ktorých ponuka nebola vylúčená. Otváranie častí ponúk označených ako "Kritéria" bude vykonané v súlade s § 52 zákona o verejnom obstarávaní.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 10

Opis obstarávania

Predmet zákazky "Zníženie energetickej náročnosti budovy - SSI VnT" (Spojená škola internátna - Vranov nad Topľou) bol vypracovaný v súlade s požiadavkami na nízkoenergetické budovy. Realizáciou navrhovaných opatrení sa dosiahne zníženie spotreby energie verejnej budovy vo vlastníctve SR s dispozičným právom tu uvedenej školy. Verejný obstarávateľ požaduje od potenciálneho uchádzača spoluzodpovednosť za realizáciu stavebného diela v tom zmysle, aby budova po rekonštrukcií dosiahla požadované parametre nízkoenergetickej budovy. Povaha stavebných prác a požiadavky na dodávateľa/realizátora stavebného diela vychádzajú z energetického auditu a z energetického hodnotenia budovy, čo bude mať priamy dopad na zvýšenie kontroly priebehu stavebných prác, kontroly používaných materiálov a technologických postupov výstavby. Podrobný popis vykonania predmetu zákazky je doplnený projektovou dokumentáciou, výkazom výmer, návrhom zmluvy o dielo, ktoré sú súčasťou týchto Súťažných podkladov v príslušnom gramatickom tvare aj ako: Zníženie energetickej náročnosti budovy - Spojená škola internátna Vranov nad Topľou.. Rozsah stavebných prác v súlade s projektovou dokumentáciou, ktorými sú najmä: - zateplenie obvodových stien, - architotechnické stavebné riešenie budovy, - zateplenie stien objektu, - výmená výplňových konštrukcii, - zateplenie strechy, - zateplenie stropu 1. PP, - úprava bezbariérového vstupu, - ústredné kúrenie, - vzduchotechnika/rekuperácia, - zdravotechnika, - elektoinštalácia, - bleskozvod, - zateplenie OPZ, - hydraulické vyregulovanie systému ústredného kúrenia, - výmena svetelných zdrojov interiérového osvetlenia, - nové bleskozvody. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Od uchádzača sa požaduje zloženie zábezpeky v súlade s §46 zákona 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ZVO). Výška zábezpeky je stanovená na 11.000 Euro. Informácie o spôsobe zloženia zábezpeky sú uvedené v súťažných podkladoch. 2. Toto verejné obstarávanie podlieha administratívnej kontrole uskutočnenej Poskytovateľom nenávratného finančného príspevku. Zmluva s úspešným uchádzačom bude podpísaná iba v prípade kladného výsledku predmetnej administratívnej kontroly, tzn. iba v prípade doručenia Záznamu z administratívnej kontroly verejného obstarávania pred podpisom zmluvy, ktorým Poskytovateľ NFP deklaruje, že Prijímateľ môže pristúpiť k podpísaniu zmluvy s úspešným uchádzačom. 3. Úspešný uchádzač ako zhotoviteľ prác je povinný strpieť výkon kontroly/auditu/overovania súvisiaceho s dodávanými prácami kedykoľvek počas platnosti a účinnosti zmluvy o poskytnutí NFP, a to oprávnenými osobami v zmysle všeobecných zmluvných podmienok zmluvy o poskytnutí NFP a poskytnúť im všetku potrebnú súčinnosť. 4. Ponuková cena (rozpočet) musí byť v ponuke predložený aj v elektronickej forme v tabuľkovom programe (Excel), napálený na elektronickom nosiči - CD, tabuľky musia byť zavzorcované a jednotkové ceny, ceny za položky a celkové ceny musia byť zaokrúhlené na dve desatinné miesta. Množstvá a merné jednotky uchádzači nemôžu meniť. 5. Verejný obstarávateľ je povinný zachovávať mlčanlivosť o obchodnom tajomstve a o informáciách označených ako "Dôverné", ktoré mu uchádzač alebo záujemca poskytol; na tento účel. Uchádzač pojmom "Dôverné" označí, ktoré skutočnosti sú predmetom obchodného tajomstva. Za dôverné informácie je na účely tohto zákona možné označiť výhradne technické riešenia a predlohy, návody, výkresy, projektové dokumentácie, modely, spôsob výpočtu jednotkových cien a ak sa neuvádzajú jednotkové ceny ale len cena, tak aj spôsob výpočtu ceny, vzorce a vzory. Vyššie uvedenými ustanoveniami nie sú dotknuté ustanovenia zákona o verejnom obstarávaní, ukladajúce povinnosť verejnému obstarávateľovi oznamovať či zasielať úradu ÚVO a Poskytovateľovi NFP dokumenty a iné oznámenia, zverejňovať dokumenty a iné oznámenia a tiež povinnosti zverejňovania zmlúv podľa osobitného predpisu.