Vyhlásené obstarávanie

Podpora kreatívneho priemyslu v spoločnosti DANIELSON


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
DANIELSON, s.r.o.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
94 659,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
42991200-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
27. Marec 2017
Lehota na predkladanie ponúk:
19. Apríl 2017
Dátum otvárania ponúk:
19. Apríl 2017
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
DANIELSON, s.r.o.,Partizánska cesta 106, 974 01 Banská Bystrica
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie časti ponúk označených ako "Ostatné" je neverejné. Otváranie častí ponúk označených ako "Kritériá" sa vykoná len vo vzťahu k ponukám, ktoré neboli vylúčené, a to na mieste a v čase oznámenom uchádzačom. Verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní ponúk (časť Kritériá) všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a ktorých ponuka nebola vylúčená.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 3

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú dve produkčné zostavy, ktoré musia vykonávať funkcie v jednoprechodovom procese IN-LINE t.j. bez potreby zaradenia externých procesov. Technická špecifikácia zariadenia je súčasťou súťažných podkladov.. Farebná produkčná zostava. Produkčná zostava musí vykonávať funkcie v jednoprechodovom procese IN-LINE t.j. bez potreby zaradenia externých procesov. Technická špecifikácia zariadenia je súčasťou súťažných podkladov.Čiernobiela produkčná zostava. Produkčná zostava musí vykonávať funkcie v jednoprechodovom procese IN-LINE t.j. bez potreby zaradenia externých procesov. Technická špecifikácia zariadenia je súčasťou súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ súťažné podklady uchádzačom nezasiela. Všetky súťažné podklady sú verejne dostupné v profile verejného obstarávateľa. 2. Splnenie podmienok účasti možno predbežne nahradiť v zmysle § 39 zákona Jednotným európskym dokumentom (ďalej aj ,,JED"), pričom z uchádzačom predloženého predmetného dokumentu musí byť jednoznačne zrejmé, že rozsahom, obsahom aj spôsobom spĺňa podmienky účasti preukazované jednotným európskym dokumentom, stanovené verejným obstarávateľom v bode III.1 tohto oznámenia. Verejný obstarávateľ môže na zabezpečenie riadneho priebehu verejného obstarávania kedykoľvek v jeho priebehu uchádzača písomne požiadať podľa § 39 ods. 6 zákona o predloženie dokladov nahradených JED-om. 3. Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom, ktorý nemá v registri konečných užívateľov výhod zapísaných konečných užívateľov výhod, alebo ktorého subdodávateľ podľa bodu 8, ktorý je verejnému obstarávateľovi známi v čase uzavretia zmluvy, nemá v registri konečných užívateľov výhod zapísaných konečných užívateľov výhod. 4. Povinnosť mať zapísaných konečných užívateľov výhod v registri konečných užívateľov výhod sa vzťahuje na subdodávateľa, ktorý sa má podieľať na dodaní plnenia v sume najmenej 50% z hodnoty plnenia, uvedenej v ponuke uchádzača. Táto povinnosť sa vzťahuje na subdodávateľa po celú dobu trvania zmluvy, ktorá je výsledkom postupu verejného obstarávania 5. Všetky náklady a výdavky spojené s prípravou a predložením ponuky, dokladov ktorými preukazuje splnenie podmienok účasti a iných dokladov, súvisiacich s touto výzvou znáša záujemca/uchádzač bez finančného nároku voči verejnému obstarávateľovi. 6. Ak uchádzač predkladá ponuku na viac ako jednu ČASŤ predmetu zákazky, predloží informácie, resp. dokumenty uvedené v súťažných podkladoch samostatne pre každú ČASŤ predmetu zákazky, tzn. predloží obálku s časťou ponuky označenou ako Kritériá samostatne pre každú ČASŤ predmetu zákazky. Obdobne predloží informácie, resp. dokumenty uvedené v súťažných podkladoch samostatne pre každú ČASŤ predmetu zákazky, tzn. predloží obálku s časťou ponuky označenou ako Ostatné samostatne pre každú ČASŤ predmetu zákazky s tým, že na preukázanie splnenia podmienok účasti podľa § 32 zákona (časť III.1.1 tohto oznámenia) a podľa § 33 ods. 1 písm. a) zákona (časť III.1.2 tohto oznámenia) nemusí predložiť požadované doklady osobitne pre každú ČASŤ, ale len raz, napr. v ponuke predloženej pre ČASŤ 1. Na túto skutočnosť upozorní uchádzač v ponuke. Z označenia týchto informácií (dokumentov) musí byť jednoznačne jasné, ktorej ČASTI predmetu zákazky sa týkajú.