Vyhlásené obstarávanie

STAVEBNÉ ÚPRAVY RENESANČNÉHO KAŠTIEĽA – II. etapa


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Vihorlatské múzeum v Humennom
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
633 027,79
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45212313-3
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
13. September 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
8. Október 2018
Dátum otvárania ponúk:
8. Október 2018
Ponuka musí platiť do:
31. August 2019
Miesto otvárania ponúk:
Vihorlatské múzeum v Humennom, Námestie slobody č. 1, 066 01 Humenné
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Keďže v tomto procese bude použitá elektronická aukcia je otváranie ponúk neverejné, údaje z otvárania ponúk sa nezverejňujú a zápisnica z otvárania ponúk sa uchádzačom neposiela.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 18

Opis obstarávania

Stavebné úpravy renesančného kaštieľa - II. etapa, podľa platnej projektovej dokumentácie - 1 komplet. Kaštieľ v Humennom je národnou kultúrnou pamiatkou a sídlom múzea. Riešenie fasád vychádza z historickej predlohy a Umelecko-historického, architektonicko-historického a archívneho výskumu. Podľa tohto prieskumu budú vo fasáde znovu obnovené pôvodné tvaroslovné a výrazové prostriedky. Riešenie vnútorných fasád spadá do rozsahu reštaurátorských prác. Zákazka je špecifická a určená pre rekonštrukciu stavby typu kultúrnej pamiatky, ktorej stavebné práce musia byť vykonávané v súlade so zákonom o obnove a ochrane kultúrnych pamiatok č. 49/2002 v znení neskorších predpisov a podliehajú dohľadu a kontrole Krajského pamiatkového úradu v Prešove.. Stavebné úpravy renesančného kaštieľa - II. etapa: 1) Vnútorné fasády 2) Dvorové fasády (reštaurovanie)

Doplňujúce informácie

1. Ďalšie požiadavky a pokyny potrebné na vypracovanie ponuky sú uverejnené v Súťažných podkladoch v Profile a poskytuje sa k nim v zmysle § 43 zákona bezodplatne neobmedzený, úplný a priamy prístup prostredníctvom portálu Úradu pre verejné obstarávanie. Záujemcom, ktorí si prevezmú Súťažné podklady z Profilu, v záujme zabezpečenia informovania v tomto procese verejného obstarávania, odporúčame oznámiť túto skutočnosť správou zaslanou na elektronickú adresu uvedenú v Oddiely I. tejto Výzvy. V prípade, že záujemca nezašle túto informáciu, verejný obstarávateľ nemá zodpovednosť za nedoručenie vysvetlenia alebo doplnenia informácii uvedených v podkladoch. 2. V zmysle § 39 zákona uchádzač môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určené verejným obstarávateľom prostredníctvom Jednotného európskeho dokumentu (JED). Z predloženého JED musí byť jednoznačne zrejmé, že uchádzač spĺňa podmienky účasti stanovené v bode III.1 tejto Výzvy. 3. Na základe § 11 ods. 1 zákona verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom alebo uchádzačmi, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do Registra partnerov verejného sektora (RPVS) a nie sú zapísaní v RPVS alebo ktorých subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do RPVS a nie sú zapísaní v RPVS. 4. Verejný obstarávateľ vyžaduje od uchádzačov zábezpeku viazanosti ponúk vo výške 15 000,00 EUR (slovom: pätnásťtisíc EUR). Podrobnosti sú uvedené v Súťažných podkladoch. 5. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje komunikáciu v slovenskom jazyku a zároveň oznamuje, že aplikuje prechodné ustanovenie ohľadom komunikácie podľa § 187 ods. 8 zákona. 6. Záujemcom sa odporúča vykonať obhliadku miesta realizácie predmetu zákazky, aby si sami overili a získali potrebné informácie nevyhnutné na prípravu a spracovanie ponuky. Výdavky spojené s obhliadkou miesta realizácie predmetu zákazky idú na ťarchu záujemcu. 7. Skutočnosti, ktoré môžu nastať v procese postupu zadávania zákazky, neupravené touto Výzvou a Súťažnými podkladmi, sa riadia príslušnými ustanoveniami Zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní v platnom znení. 8. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy, predmetné verejné obstarávanie nie je zelené, nerieši inovácie a nie je zamerané na sociálne aspekty.