Vyhlásené obstarávanie

Technologická linka na výrobu zemiakových lupienkov


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
FROMAX s.r.o.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
970 120,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
42215200-8
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
7. August 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
22. August 2018
Dátum otvárania ponúk:
22. August 2018
Ponuka musí platiť do:
31. December 2018
Miesto otvárania ponúk:
PROUNION, a.s., Piaristická 2, 949 01 Nitra, 1. Poschodie, pavilón B
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní obálok s ponukami sa môže zúčastniť každý uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Uchádzač môže byť zastúpený osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní obálok s ponukami za uchádzača.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 7

Opis obstarávania

Predmetom obstarávania je dodanie tovaru - Technologická linka na výrobu zemiakových lupienkov. Parametre jednotlivých zariadení: 1. Výklopník paliet 2. Destoner 3. Bubnová práčka 4. Kontinuálna škrabka 5. Zásobník na oplach s vynášacou závitovkou 6. Inšpekčný stôl 7. Príprava lupienkov pred fritovaním: Zásobník pred váhou Váha pred krájačom Krájač lupienkov s vynášacím dopravníkom Blanšír s generátorom pary Osušovací a prekleňovací dopravník 8. Vysokorýchlostný pás 9. Dávková fritéza 10. Úprava lupienkov po fritovaní 11. Priama váha 12. Parný čistič 13. Zásobník na olej 14. Zásobník na olej 15. Elektronika na riadenie linky 16. Ovíjač paliet. Predmetom obstarávania je dodanie tovaru - Technologická linka na výrobu zemiakových lupienkov. Parametre jednotlivých zariadení: 1. Výklopník paliet 2. Destoner 3. Bubnová práčka 4. Kontinuálna škrabka 5. Zásobník na oplach s vynášacou závitovkou 6. Inšpekčný stôl 7. Príprava lupienkov pred fritovaním: Zásobník pred váhou Váha pred krájačom Krájač lupienkov s vynášacím dopravníkom Blanšír s generátorom pary Osušovací a prekleňovací dopravník 8. Vysokorýchlostný pás 9. Dávková fritéza 10. Úprava lupienkov po fritovaní 11. Priama váha 12. Parný čistič 13. Zásobník na olej 14. Zásobník na olej 15. Elektronika na riadenie linky 16. Ovíjač paliet

Doplňujúce informácie

Verejné obstarávanie nie je zeleným verejným obstarávaním, nie je obstarávaním inovácií, nie je obstarávaním zameraným na sociálne aspekty.