Vyhlásené obstarávanie

Zariadenia na zhodnocovanie biologicky rozložiteľného komunálneho odpadu


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
BPS VLČKOVCE, s. r. o.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
925 676,70
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
44610000-9
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
13. August 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
4. September 2018
Dátum otvárania ponúk:
4. September 2018
Ponuka musí platiť do:
31. Marec 2019
Miesto otvárania ponúk:
BPS VLČKOVCE, s.r.o., Gaštanová 1051/5, 956 33 Chynorany
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Podľa § 52 ods. 6 ZVO otvárania ponúk sa môže zúčastniť každý uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Uchádzač môže byť zastúpený osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní ponúk za uchádzača. Bližšie uvedené v VI.3) Doplňujúce informácie bod 4 tejto výzvy.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 3

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodávka a montáž bioseparátora, nádrže s drtiacim čerpadlom a hygienizačnej linky pre zabezpečenie oddelenia neorganickej zložky od organickej zložky k zhodnoteniu biologicky rozložiteľného komunálneho odpadu.. Predmetom zákazky je dodávka a montáž bioseparátora, nádrže s drtiacim čerpadlom a hygienizačnej linky pre zabezpečenie oddelenia neorganickej zložky od organickej zložky k zhodnoteniu biologicky rozložiteľného komunálneho odpadu.

Doplňujúce informácie

Verejné obstarávanie nie je žiadne z uvedených. 1. Ponuky sa predkladajú bez použitia § 49 ods. 5 ZVO. 2. Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom požiadať o vysvetlenie podmienok uvedených vo výzve na predkladanie ponúk a tiež v súťažných podkladoch čo najskôr, podľa možnosti do 23. augusta 2018, aby mal verejný obstarávateľ dostatočný časový priestor na poskytnutie kvalifikovaného vysvetlenia. To znamená tak, aby verejný obstarávateľ bol schopný poskytnúť vysvetlenie najneskôr tri (3) pracovné dni pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk. Vysvetlenie súťažných podkladov a inej sprievodnej dokumentácie verejný obstarávateľ preukázateľne oznámi súčasne všetkým známym záujemcom v súlade s § 114 ods. 8 ZVO. 3. Verejný obstarávateľ poskytne dokumenty potrebné k vyhotoveniu ponuky v editovateľnom formáte na základe písomnej požiadavky záujemcu doručenej kontaktnej osobe uvedenej v bode 1 časti A.1 Pokyny pre uchádzačov súťažných podkladov. 4. Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní ponúk preukazom totožnosti a kópiou dokladu uchádzača o oprávnení podnikať. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti, kópiou dokladu uchádzača o oprávnení podnikať a splnomocnením na zastupovanie. 5. Verejný obstarávateľ uzavrie Zmluvu s úspešným uchádzačom po overení verejného obstarávania príslušným kontrolným orgánom, ktorý predloží verejnému obstarávateľovi správu z overenia/kontroly verejného obstarávania s vyhlásením, že počas overovania/kontroly verejného obstarávania nebolo zistené porušenie princípov a postupov verejného obstarávania definovaných právnymi predpismi EÚ a SR pre verejné obstarávanie. V opačnom prípade si verejný obstarávateľ vyhradzuje možnosť zrušiť VO podľa ZVO. 6. Uchádzač je svojou ponukou viazaný od uplynutia lehoty na predkladanie ponúk až do uplynutia lehoty viazanosti ponúk stanovenej verejným obstarávateľom do 31.03.2019.