Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia okruhov kotolní K4,K5 a K9, Sereď


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Energetika Sereď, s.r.o.
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
2 617 013,73
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45231110-9
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
22. Máj 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
15. Jún 2018
Dátum otvárania ponúk:
15. Jún 2018
Ponuka musí platiť do:
31. December 2019
Miesto otvárania ponúk:
Pekná cesta č. 6, 831 03 Bratislava , zasadačka na 3. poschodí.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť oprávnení uchádzači, ktorí predložili ponuky. Na otváraní obálok s ponukami môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

V intervale:
1. November 2018 až 30. September 2019

Opis obstarávania

Projekt Rekonštrukcia okruhov kotolní K4, K5 a K9, Sereď rieši rekonštrukciu primárnych rozvodov tepla (oceľové rúry opatrené izoláciou) , ktoré sú uložené v prefabrikovaných kanáloch UK , prepojenie jednotlivých okruhov kotolní K4,K5,aK9 a rekonštrukciu domových odovzdávacích staníc tepla v okruhoch kotolní K4,K5 a K9.Súčasné rozvody tepla budú nahradené novými bezkanálovými predizolovanými rozvodmi s optimálnymi dimenziami. Všetky odberné miesta z okruhov kotolní K4,K5 a K9 budú napojené na kotolňu K5.Na odberných miestach budú na mieste súčasných tlakovo závislých domových odovzdávacích staníc tepla (DOST) osadené autonómne tlakovo nezávislé DOST prepojené na dispečing. Existujúce tlakovo závislé DOST budú demontované. Pokiaľ sú v projektovej dokumentácii pomenovaní konkrétni výrobcovia produktov pripúšťame a akceptujeme ekvivalenty iného výrobcu, výrobného postupu, značky v rovnakej alebo vyššej kvalite. Kompletná projektová dokumentácia tvorí prílohu týchto súťažných podkladov.. Projekt Rekonštrukcia okruhov kotolní K4, K5 a K9, Sereď rieši rekonštrukciu primárnych rozvodov tepla (oceľové rúry opatrené izoláciou) , ktoré sú uložené v prefabrikovaných kanáloch UK , prepojenie jednotlivých okruhov kotolní K4,K5,aK9 a rekonštrukciu domových odovzdávacích staníc tepla v okruhoch kotolní K4,K5 a K9.Súčasné rozvody tepla budú nahradené novými bezkanálovými predizolovanými rozvodmi s optimálnymi dimenziami. Všetky odberné miesta z okruhov kotolní K4,K5 a K9 budú napojené na kotolňu K5.Na odberných miestach budú na mieste súčasných tlakovo závislých domových odovzdávacích staníc tepla (DOST) osadené autonómne tlakovo nezávislé DOST prepojené na dispečing. Existujúce tlakovo závislé DOST budú demontované. Pokiaľ sú v projektovej dokumentácii pomenovaní konkrétni výrobcovia produktov pripúšťame a akceptujeme ekvivalenty iného výrobcu, výrobného postupu, značky v rovnakej alebo vyššej kvalite. Kompletná projektová dokumentácia tvorí prílohu týchto súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

V článku XIII návrhu zmluvy o dielo požaduje verejný obstarávateľa predloženie záruky banky vo výške 10% celkovej ceny za dielo dojednanej v zmluve o dielo. Nakoľko formulár Výzva na predkladanie ponúk limituje počet znakov, ktoré je možné vložiť do tohto textového poľa, nie je možné v texte tejto výzvy uviesť všetky relevantné informácie týkajúce sa podmienok účasti technickej alebo odbornej spôsobilosti v plnom znení. Z uvedeného dôvodu sú v texte tohto oznámenia uvedené podmienky účasti technickej alebo odbornej spôsobilosti len s odkazom na príslušné zákonné ustanovenia, pričom všetky ďalšie relevantné informácie týkajúce sa týchto podmienok účasti vrátane stanovenia ich minimálnej úrovne štandardu a odôvodnenia ich potreby a primeranosti sú podrobnejšie uvedené v Súťažných podkladoch", ktoré je zverejnené v profile verejného obstarávateľa na web stránke: http://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/19184/