Vyhlásené obstarávanie

Zvýšenie energetickej efektívnosti a zavedenie nízkouhlíkového hospodárstva opravárenskej a výrobnej budovy


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
SAND SK, s.r.o.
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
240 899,31
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45213252-4
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
15. Marec 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
19. Apríl 2018
Dátum otvárania ponúk:
19. Apríl 2018
Ponuka musí platiť do:
31. December 2018
Miesto otvárania ponúk:
Centrum prvého kontaktu Veľký Krtíš, Komenského 3, 990 01 Veľký Krtíš, 2. poschodie
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk je verejné. Účasť na otváraní ponúk je umožnená všetkým uchádzačom, ktorí predložili svoju ponuku v lehote na predkladanie ponuk. Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní ponúk preukazom totožnosti, poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a splnomocnením na zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Áno
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 5

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú stavebné práce na budove existujúcej výrobnej haly: dodatočné zateplenie fasády a strešného plášťa, výmena výplní otvorov, výmena klampiarskych konštrukcií, vybudovanie ústredného kúrenia a modernizácia kúrenia v hale. Podrobný popis predmetu zákazky vrátane projektovej dokumentácie je súčasťou Súťažných pokladov.. Predmetom zákazky sú stavebné práce na budove existujúcej výrobnej haly, ktorá pozostáva z dielne a z východného a západného prístavku: dodatočné zateplenie fasády a strešného plášťa, výmena výplní otvorov (okná, dvere, brány), výmena klampiarskych konštrukcií (vonkajšie parapety, odkvapy, zvody, ....), vybudovanie ústredného kúrenia v prístavkoch haly a modernizácia kúrenia v hale. Podrobný popis predmetu zákazky vrátane projektovej dokumentácie je súčasťou Súťažných pokladov.

Doplňujúce informácie

1) Súťažné podklady (ďalej len "SP") budu zaslané záujemcom na základe ich písomnej žiadosti. Žiadosť o SP záujemca zašle v elektronickej podobe na kontaktnú adresu: zarkon@slovanet.sk. 2) SP sa poskytnú výhradne elektronicky prostredníctvom e-mailu, nebudú sa poskytovať v listinnej podobe. Verejný obstarávateľ bude vyžadovať potvrdenie o doručení SP záujemcovi. 3) SP sú záujemcom k dispozícii aj v profile, ktorý je zriadený na www.uvo.gov.sk, tu budú zverejňované aj vysvetlenia, prípadne zmeny a doplnenia SP. 4) Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom, aby si o SP požiadali aj vtedy, ak ich získali od inej fyzickej alebo právnickej osoby, prípadne si ich smi stiahli z profilu na www.uvo.gov.sk . V prípade, že záujemca nepožiada o SP, verejný obstarávateľ nevie zabezpečiť doručenie vysvetlení, zmien a iných informácií, ktoré by mohli mať vplyv na prípravu ponuky. 5) Verejný obstarávateľ si vyhradzuje pravo neprijať ponuku úspešného uchádzača, ak cena prekročí predpokladanú hodnotu zákazky uvedenú v tejto Vyzve. 6) Verejný obstarávateľ aplikuje sociálny aspekt verejného obstarávania (bližšie v Zmluve o dielo) a princípy zeleného verejného obstarávania (predmet verejného obstarávania, bližšie uvedené v Súťažných podkladoch - Opis predmetu zákazky). 7) Verejný obstarávateľ nesmie v zmysle § 11 zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. uzavrieť zmluvu s uchádzačom alebo uchádzačmi, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora alebo ktorých subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 8) Verejný obstarávateľ požaduje na zabezpečenie viazanosti ponuky zábezpeku vo výške 7 000,00 EUR. 9) V zmysle § 39 môže uchádzač predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určené verejným obstarávateľom Jednotným európskym dokumentom (JED). Postačí, ak splnenie podmienok účasti (týkajúce sa časti IV: Podmienky účasti oddiel A až D JED-u ) preukáže uchádzač odpoveďou na jednu otázku, s odpoveďou áno alebo nie (tzv. globálny údaj pre všetky podmienky účasti). 10) V súlade s § 56 ods. 10 ZVO si verejný obstarávateľ vyhradzuje právo predĺžiť lehotu na poskytnutie súčinnosti zo strany uchádzačov stanovenú v § 56 na viac ako 10 pracovnych dní.