Vyhlásené obstarávanie

Prestavba budovy na Komunitné centrum v obci Drienov


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Drienov
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
255 895,41
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45215200-9
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
5. Marec 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
30. Marec 2018
Dátum otvárania ponúk:
30. Marec 2018
Ponuka musí platiť do:
31. December 2018
Miesto otvárania ponúk:
Kancelária firmy CVO, s.r.o., Medený Hámor 7, 974 01 Banská Bystrica
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk vykoná komisia v súlade s § 52 zákona, ods. 5 a 6. Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť všetci uchádzači, ktorí predložili svoju ponuku na akúkoľvek časť predmetu zákazky v lehote na predkladanie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 4

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je realizácia stavebných prác " Prestavba budovy na Komunitné centrum v obci Drienov ". Predmet zákazky je rozdelený na dve časti. 1. Predmetom zákazky sú stavebné práce v rámci prestavby budovy na Komunitné centrum v obci Drienov, ktoré sú financované z oprávnených nákladov, v rámci schválenej žiadosti o NFP a ktoré sa týkajú hlavnej časti prestavby budovy na Komunitné centrum s cieľom vytvorenia funkčného Komunitného centra. Podrobný popis stavebných prác je uvedený v Opise predmetu zákazky súťažných podkladov a projektovej dokumentácii stavby. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou týchto súťažných podkladov. 2. Predmetom zákazky sú stavebné práce v rámci prestavby budovy na Komunitné centrum v obci Drienov, ktoré sú financované z vlastných finančných zdrojov obce Drienov a ktoré nie sú predmetom schválenej žiadosti o NFP. Tieto práce sú dodatočnými prácami prestavby budovy na Komunitné centrum. Podrobný popis je uvedený v Opise predmetu zákazky súťažných podkladov a projektovej dokumentácii stavby. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou týchto súťažných podkladov.. Predmetom zákazky sú stavebné práce v rámci prestavby budovy na Komunitné centrum v obci Drienov, ktoré sú financované z oprávnených nákladov, v rámci schválenej žiadosti o NFP a ktoré sa týkajú hlavnej časti prestavby budovy na Komunitné centrum s cieľom vytvorenia funkčného Komunitného centra. Podrobný popis stavebných prác je uvedený v Opise predmetu zákazky súťažných podkladov a projektovej dokumentácii stavby. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou týchto súťažných podkladov.Predmetom zákazky sú stavebné práce v rámci prestavby budovy na Komunitné centrum v obci Drienov, ktoré sú financované z vlastných finančných zdrojov obce Drienov a ktoré nie sú predmetom schválenej žiadosti o NFP. Tieto práce sú dodatočnými prácami prestavby budovy na Komunitné centrum. Podrobný popis je uvedený v Opise predmetu zákazky súťažných podkladov a projektovej dokumentácii stavby. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou týchto súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Ponuka sa predkladá tzv. jednoobálkovým systémom predkladania ponúk, t.j. nebude rozdelená na časť Ostatné a časť Kritériá. Verejný obstarávateľ v súlade s § 114, ods. 9 zákona rozhodol, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti sa uskutoční po vyhodnotení ponúk. Verejný obstarávateľ uplatňuje v tomto verejnom obstarávaní "zelené VO" vo vzťahu k použitým podmienkam účasti a technickej špecifikácii uvedenej v opise predmetu zákazky. Verejný obstarávateľ určil v súlade s § 42 ods. 12 zákona o verejnom obstarávaní osobitné podmienky plnenia zmluvy, ktoré sa týkajú sociálnych hľadísk. Verejný obstarávateľ požaduje od uchádzačov, aby sa uchádzači pri predložení ponúk zaviazali v prípade získania predmetnej zákazky tieto podmienky plniť. Osobitné podmienky plnenia zmluvy sú súčasťou súťažných podkladov.