Vyhlásené obstarávanie

Univerzálna pec na výrobu zliatin kremíka


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
OFZ, a.s.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
8 971 759,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
42942000-1
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
11. Október 2017
Lehota na predkladanie ponúk:
20. November 2017
Dátum otvárania ponúk:
20. November 2017
Ponuka musí platiť do:
15. November 2018
Miesto otvárania ponúk:
Uvedená lehota sa týka otvárania častí ponúk s označením "Ostatné", ktoré je neverejné a ktoré sa uskutoční v súlade so zákonom. Neverejné otváranie časti ponúk označenej ako Kritéria sa uskutoční v súlade so zákonom a v lehote podľa zákona.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 14

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je otočná elektrická oblúková pec na výrobu kremíkových ferozliatin. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí prílohu Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.. Predmetom zákazky je otočná elektrická oblúková pec na výrobu kremíkových ferozliatin. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí prílohu Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1.Súťažné podklady si záujemca vyžiada na základe písomnej žiadosti v slovenskom jazyku doručenej elektronicky na emailovú adresu kontaktnej osoby uvedenú v bode I.1) tejto výzvy, v lehote uvedenej v tejto výzve. Súťažné podklady vrátane príloh bude verejný obstarávateľ poskytovať výlučne v elektronickej forme na emailovú adresu záujemcu, uvedenú v doručenej žiadosti o poskytnutie súťažných podkladov. 2.Zábezpeka je stanovená vo výške: 50000,00 EUR. Spôsoby zloženia zábezpeky sú uvedené v súťažných podkladoch. 3.Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom priebežne sledovať profil verejného obstarávateľa, na ktorom bude verejný obstarávateľ uverejňovať všetky dôležité informácie a dokumenty v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní v rámci tohto verejného obstarávania. 4.Verejný obstarávateľ neumožňuje vyplniť oddiel Globálny údaj pre všetky podmienky účasti časti IV. Jednotného európskeho dokumentu. Hospodársky subjekt je povinný predložiť Jednotný euróspky dokument s uvedením informácií podľa jednotlivých oddielov časti IV. 5.Odôvodnenie nerozdelenie zákazky na časti: Dôvodom nerozdelenia predmetu zákazky je skutočnosť, že ide o dodanie systému ako celku, ktorý nemožno obstarávať po častiach. 6.Verejný obstarávateľ uzavrie zmluvu s úspešným uchádzačom až po vykonaní a kladnom výsledku ex-ante kontroly pred podpisom zmluvy, vykonanej Riadiacim orgánom, popr. Úradom pre verejné obstarávanie.