Vyhlásené obstarávanie

Zníženie energetickej náročnosti verejnej budovy - Kultúrny dom Hatalov.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Hatalov
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
212 062,67
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45212300-9
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
5. Október 2017
Lehota na predkladanie ponúk:
31. Október 2017
Dátum otvárania ponúk:
31. Október 2017
Ponuka musí platiť do:
30. Jún 2018
Miesto otvárania ponúk:
Obecný úrad Hatalov.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie časti ponuky Ostatné je neverejné. Otvárania časti ponúk "Kritériá" sa môžu zúčastniť štatutárni zástupcovia uchádzačov alebo nimi písomne poverení zástupcovia uchádzačov, ktorých ponuka nebola po vyhodnotení časti Ostatné vylúčená. Verejný obstarávateľ miesto a čas otvárania časti ponúk "Kritériá" oznámi uchádzačom písomne a informáciu zverejní v profile.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 9

Opis obstarávania

Predmetom obstarávania sú stavebné práce súvisiace so znížením energetickej náročnosti budovy Obecného úradu v Obci Hatalov.. Stavebné práce budú vykonané v rozsahu: -realizácia zateplenia na fasáde objektu s vylepšením tepelno-technických vlastností obvodových konštrukcií - zníženie tepelných strát - odstránenie systémových porúch na stavbe - zlepšenie architektonického vzhľadu budovy - vylepšenie životnosti stavby - ochrana obvodových nosných konštrukcií stavby - zateplenie strechy- zateplenie podláh - výmena výplní otvorov - návrh nového systému vykurovania a prípravy teplej vody - osvetlenie - výmena svietidiel resp. svetelných zdrojov - inštalácia bleskozvodu - vybudovanie požiarneho schodiska

Doplňujúce informácie

VI.3.1 Ďalšie požiadavky a pokyny potrebné na vypracovanie ponuky sú uverejnené v Súťažných podkladoch a iných dokumentoch zverejnených v Profile verejného obstarávateľa (ďalej len Profil) na portáli Úradu pre verejné obstarávanie. Funkcionalita Profilu poskytuje k dokumentom v profile zverejneným v zmysle § 43 zákona o VO bezodplatný, neobmedzený, úplný a priamy prístup. Verejný obstarávateľ odporúča všetkým záujemcom, ktorí si prevezmú Súťažné podklady z Profilu, aby v záujme zabezpečenia efektívnej a úplnej informovanosti počas procesu oznámili túto skutočnosť informačnou správou zaslanou na elektronickú adresu drahoslorinc@stonline.sk. VI.3.2 Jednotný európsky dokument v editovateľnej forme je možné stiahnuť z webového sídla Úradu (www.uvo.gov.sk). Manuál k vyplneniu dokumentu je zverejnený na:http://www.uvo.gov.sk/extdoc/1096/jed_-_manual.pdf. Verejný obstarávateľ požaduje, aby bol Jednotný európsky dokument vlastnoručne podpísaný osobou oprávnenou konať za uchádzača alebo riadne splnomocnenou osobou. VI.3.3 Verejný obstarávateľ stanovuje v tomto postupe zadávania zákazky komunikáciu v slovenskom jazyku a zároveň oznamuje, že aplikuje prechodné ustanovenie ohľadom komunikácie podľa § 187 ods. 8 zákona o VO. Ponuky sa predkladajú v slovenskom jazyku. VI.3.4 Úspešný uchádzač pred podpisom zmlúv, ktoré budú výsledkom tohto postupu zadávania zákazky, bude povinný: a) ak využije pre plnenie subdodávateľov, uviesť údaje o všetkých známych subdodávateľoch, údaj o osobe oprávnenej konať za subdodávateľa v rozsahu meno a priezvisko, adresa pobytu, dátum narodenia v súlade s § 41 ods. 3 zákona o VO, b) byť registrovaný v registri partnerov verejného sektora, táto povinnosť sa vzťahuje aj na subdodávateľov podľa § 56 ods. 2 a 16 zákona. V prípade, že úspešný uchádzač v lehote do 10 pracovných dní odo dňa uplynutia lehoty podľa § 56 ods. 4 až 9 zákona, ak bol na uzavretie zmlúv písomne vyzvaný, nepredloží doklady a/alebo dokumenty uvedené v tomto bode, resp. nebude úspešný uchádzač alebo jeho subdodávatelia podľa § 56 ods. 2 a 16 zákona zapísaný v registri partnerov verejného sektora v súlade so zákonom č. 315/2016 Z.z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov, verejný obstarávateľ to bude považovať za neposkytnutie riadnej súčinnosti a bude postupovať podľa príslušných ustanovení zákona o VO. VI.3.5 Zmluvy s úspešným uchádzačom budú uzatvorené v lehote viazanosti ponúk. VI.3.6 Skutočnosti, ktoré môžu nastať v procese postupu zadávania zákazky, neupravené touto výzvou na predkladanie ponúk a súťažnými podkladmi, sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní v platnom znení. VI.3.7 Toto verejné obstarávanie nie je zeleným verejným obstarávaním, nie je obstarávaním inovácií a nie je obstarávaním zameraným na sociálne aspekty.