Vyhlásené obstarávanie

Projektová dokumentácia pre stavebné povolenie a realizáciu stavby: Zníženie energetickej náročnosti budovy SOŠŽ v Košiciach - 2. etapa


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Stredná odborná škola železničná, Palackého 14, Košice
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
72 500,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71250000-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
4. September 2017
Lehota na predkladanie ponúk:
27. September 2017
Dátum otvárania ponúk:
27. September 2017
Ponuka musí platiť do:
31. December 2017
Miesto otvárania ponúk:
Ján Velebír - STAVITEĽ Komenského 48 094 31 Hanušovce nad Topľou
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
V uvedenom termíne sa uskutoční otváranie častí ponúk "Ostatné". Otváranie častí ponúk "Ostatné" je neverejné. Termín otvárania časti ponúk "Kritéria" bude oznámený uchádzačom, ktorí neboli vylúčení pri vyhodnotení ponúk "Ostatné" a to po vyhodnotení častí ponúk "Ostatné" a po uplynutí zákonom stanovených lehôt.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v dňoch (od zadania zákazky) : 80

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie vrátane inžinierskej činnosti a autorského dohľadu.. Predmetom zákazky je vypracovanie projektovej dokumentácie pre stavebné povolenie a realizáciu stavby: Zníženie energetickej náročnosti budovy SOŠŽ v Košiciach - 2. etapa, vrátane projektového hodnotenia energetickej hospodárnosti budovy. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch v časti B.2.

Doplňujúce informácie

1. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcom alebo uchádzačom sa bude uskutočňovať v slovenskom jazyku. 2. Súťažné podklady budú zverejnené na profile verejného obstarávateľa pod príslušným názvom zákazky. Rovnako budú zverejňované vysvetlenia výzvy a súťažných podkladov a prípadného doplnenia súťažných podkladov. 3. Verejný obstarávateľ poskytne záujemcom súťažné podklady aj v editovateľnom formáte, ak o to požiadajú. Žiadosť o súťažné podklady môže byť zasielaná e-mailom alebo písomne poštou a musí obsahovať minimálne (meno) názov a adresu sídla záujemcu a názov súťaže. 4. Komunikácia v tomto verejnom obstarávaní sa bude uskutočňovať v zmysle § 187 ods. 8 zákona (predkladanie ponúk sa požaduje v listinnej podobe). 5. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo vylúčiť uchádzača, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iných hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž. 6. Termín uvedený v bode II.2.7) tejto výzvy sa vzťahuje na spracovanie a dodanie kompletnej projektovej dokumentácie vrátane inžinierskej činnosti, pričom autorský dohľad bude vykonávaný počas celej doby realizácie stavby.