Vyhlásené obstarávanie

CNC obrábacie centrum pre opracovanie z masívneho dreva a rôznych druhov materiálov: lepené lamelové drevo, preglejka, drevotrieska, MDF


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ján Hegedűš - STOLÁRSTVO - HEGE
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
208 983,33
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
42612000-9
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
7. Apríl 2017
Lehota na predkladanie ponúk:
21. Apríl 2017
Dátum otvárania ponúk:
21. Apríl 2017
Ponuka musí platiť do:
31. December 2017
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk je neverejné. Bližšie informácie budú uvedené v súťažných podkladoch.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk je neverejné. Bližšie informácie budú uvedené v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 5

Opis obstarávania

Predmetom zakazky je dodanie cnc obrabacieho centra 1 ks s mobilnym portalom a tramovym pracovnym stolom pre opracovanie z masivneho dreva a roznych druhov materialov: lepene lamelove drevo,preglejka, drevotrieska, MDF vratane dovozu, montaze a zaskolenia personalu. Blizsie informacie su uvedene v sutaznych podkladoch.. Predmetom zakazky je dodanie cnc obrabacieho centra 1 ks s mobilnym portalom a tramovym pracovnym stolom pre opracovanie z masivneho dreva a roznych druhov materialov: lepene lamelove drevo,preglejka, drevotrieska, MDF vratane dovozu, montaze a zaskolenia personalu. Blizsie informacie su uvedene v sutaznych podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Lehota splatnosti faktúr je 60 dní. Viac informácií bude uvedených v súťažných podkladoch. 2. Úspešný uchádzač/dodávateľ je povinný strpieť výkon kontroly a auditu oprávnenými osobami. Bližší popis je uvedený v súťažných podkladoch. 3. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje odstúpiť od zmluvy bez akejkoľvek sankcie zo strany dodávateľa, v prípade, ak poskytovateľ finančných prostriedkov neschváli verejné obstarávanie a neuzná výdavky z neho vyplývajúce za oprávnené. 4. Verejný obstarávateľ nepožaduje zábezpeku. 5. Zmluva s úspešným uchádzačom bude podpísaná až po nadobudnutí účinnosti zmluvy o NFP a po kladnom overení tohto verejného obstarávania poskytovateľom finančných prostriedkov. Obe tieto podmienky musia byť splnené kumulatívne. 7. Ponuky je potrebné podať na Adresu: OZ Ľudia a mesto, Brnianska 25, 81104 Bratislava, v čase od 8-14.00h počas pracovných dní. Bližšie informácie budú uvedené v súťažných podkladoch. 8. Táto zákazka nie je rozdelená na časti, nakoľko si to povaha predmetu zákazky nevyžaduje. 9. Hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti upredložením jednotného európskeho dokumentu. Bližšie informácie budú uvedené v súťažných podkladoch. 9. Bližšie informácie týkajúce sa verejného obstarávania budú uvedené v súťažných podkladoch.