Vyhlásené obstarávanie

Skladané papierové utierky ZZ, celulóza, 2 vrstvy, 3000ks/kartón


Detaily obstarávania

Zdroj:
EKS
Obstarávateľ:
Ústav na výkon väzby a Ústav na výkon trestu odňatia slobody
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 483,49
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
33771000-5
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Elektronické trhovisko
Dátum vyhlásenia:
22. Máj 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
27. Máj 2024
Dátum otvárania ponúk:
27. Máj 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
  • 100 % Cena s DPH; výhodnejšia hodnota: Menšia

Opis obstarávania

Funkcie:

- Prostriedky určené na osobnú hygienu

Názov Položky:  1. Skladané papierové utierky ZZ , celulóza, 2 vrstvy, 3000ks/kartón

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: Skladané papierové utierky ZZ , celulóza, 2 vrstvy, 3000ks/kartón

Maximum: 72

Jednotka: kartón

Doplňujúce informácie

Cena vrátane dopravy na miesto plnenia - Žilina

Dodávateľ predloží elektronicky podrobný rozpis položiek tovaru v zložení: názov, typové označenie, doplnené o JC bez DPH, DHP, JC s DPH zaokrúhlené na 2 desatinné miesta - do 2 dní od uzavretia zmluvy. Podpísanú a opečiatkovanú cenovú ponuku zašle dodávateľ prostredníctvom elektronickej pošty vo formáte PDF.

Dodanie tovaru na adresu dodávateľa iba v pracovných dňoch od 08:00-14:00

V prípade ak objednávateľ zistí pri prebraní predmetu zákazky, pre predmet zákazky nespĺňa predpísané parametre (vlastnosti, zloženie) vyhradzuje si právo tento tovar neodobrať.

Dodávateľ do 2. pracovných dní po uzavretí zmluvy oznámi objednávateľovi kontakt na osobu, zodpovednú za plnenie predmetu zákazky.

Dodávateľovi vzniká právo fakturovať dohodnutú kúpnu cenu podľa objednávky objednávateľa dňom riadneho a včasného splnenia jeho záväzku na základe potvrdeného dodacieho listu.

Ak sa v opisnom formulári uvádzajú údaje alebo odkazy na konkrétneho výrobcu, výrobný postup, značku, obchodný názov, patent alebo typ, umožňuje sa dodávateľom predloženia ponuky s ekvialentným riešením a porovnateľnými, resp. lepšími parametrami.

Úhrada plnenia bude uskutočnená bankovým prevodom po riadnom dodaní tovaru na základe doručenej faktúry so splatnosťou 30 dní a s uvedením celkovej ceny s DPH a jednotkových cien s DPH zaokrúhlenými max. na dve desatinné miesta.

Zmeny cien tovaru je možné meniť len na základe zmien DPH, daňových odvodov a to formou dodatku odsúhlaseného oboma zmluvnými stranami, takto zmenená kúpna cena sa upravuje prvým dňom účinnosti zmien DPH, daňových odvodov

Nedodržanie ktorejkoľvek podmienky a požiadavky objednávateľa uvedenej v opisnom formulári sa bude považovať za podstatné porušenie zmluvných podmienok.

Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo v prípade opakovaného neodôvodneného porušenia požadovaných dodacích lehôt postupovať v zmysle VZP Čl. XVIII bod 18.2 a) alebo b). Za porušenie zmluvy podstatným spôsobom verejný obstarávateľ bude považovať - ponúkaný tovar nebude porovnateľnými, resp. lepšími parametrami ako požadoval, pri súťaži bude hodnota zákazky neprimerane znížená a dodávateľ nedokáže plniť svoje záväzky, dodávateľ nebude akceptovať maximálnu cenu plnenia vrátane DPH/ dodávateľ pri súťaži zadá DPH 0,00.

pokračovanie: V súlade s vyššie uvedenými skutočnosťami bude dodávateľovi udelená negatívna referencia v prostredí EKS.

Ak je Dodávateľ identifikovaný pre DPH v inom členskom štáte EÚ a tovar bude do SR prepravený z iného členského štátu EÚ, tento Dodávateľ nebude pri plnení Zmluvy fakturovať DPH. Vo svojej Kontraktačnej ponuke však musí uviesť príslušnú sadzbu a výšku DPH podľa zákona č. 222/2004 Z.z. a cenu vrátane DPH. Objednávateľ nie je zdaniteľnou osobou a v tomto prípade je/bude registrovaný pre DPH podľa § 7 zákona č. 222/2004 Z.z. a bude povinný odviesť DPH v SR podľa zákona č. 222/2004 Z.z..

Ak je Dodávateľ identifikovaný pre DPH v inom členskom štáte EÚ alebo je zahraničnou osobou z tretieho štátu a miesto dodania služby je v SR, tento Dodávateľ nebude pri plnení Zmluvy fakturovať DPH. Vo svojej Kontraktačnej ponuke však musí uviesť príslušnú sadzbu a výšku DPH podľa zákona č. 222/2004 Z.z. a cenu vrátane DPH. Objednávateľ nie je zdaniteľnou osobou a v tomto prípade je/bude registrovaný pre DPH podľa § 7 a/alebo § 7a zákona č. 222/2004 Z.z. a bude povinný odviesť DPH v SR podľa zákona č. 222/2004 Z.z..

Nový, doposiaľ nepoužitý tovar

Verejný obstarávateľ si pre potreby overenia kvality ponúkaných tovarov vyhradzuje právo vyžiadať certifikát kvality k príslušnými produktom, ktorý je dodávateľ povinný predložiť do 3 pracovných dní. Nepredloženie požadovaného certifikátu kvality bude verejný obstarávateľ považovať za porušenie zmluvy podstatným spôsobom.

Verejný obstarávateľ pripúšťa možnosť predložiť ponuku ekvivalentného výrobku iba v prípade, ak ponúkaný výrobok má rovnaké alebo lepšie kvalitatívne, funkčné parametre a technické úžitkové vlastnosti, ktoré musí dodávateľ zdokladovať.

Vyznačené údaje na obale výrobku: obchodný názov tovaru alebo obchodné meno a sídlo výrobu/baliarne/, údaj o zložení, údaj o objeme, údaj o odporúčanom dávkovaní a dátum najneskoršej spotreby.

Počty jednotlivých položiek môžu byť v závislosti od skutočných potrieb objednávateľa upravené a to pri dodržaní celkovej maximálnej ceny podľa čl. IV

Objednávateľ si vyhradzuje právo zmeniť zazmluvnené množstvo tovaru u jednotlivých položiek pri zachovaní jednotkových cien a celkovej ceny zákazky. Jednotkové ceny tovarov sú počas platnosti a účinnosti zmluvy maximálne. K ich zníženiu môže dôjsť jednostranne bez udania dôvodu

Táto Rámcová dohoda sa uzatvára na dobu 6 mesiacov dňom jej podpísania oboma stranami a účinnosť dňom nasledujúcim po dni jej zverejnenia v Centrálnom registri zmlúv

Dodávateľ výslovne súhlasí so sprístupnením rozpisu jednotkových cien, ak bude objednávateľovi doručená žiadosť o sprístupnenie informácií podľa zákona č. 211/2000 Z. z.

Objednávateľ si vyhradzuje právo nevyčerpať celkový finančný limit.

Ceny jednotlivých druhov tovaru predmetu plnenia platia po celé zmluvné obdobie. Cena je maximálna vrátane všetkých nákladov predávajúceho spojených s dodaním tovaru do miesta plnenia.

Počty jednotlivých položiek môžu byť v závislosti od skutočných potrieb objednávateľa upravené a to pri dodržaní celkovej maximálnej ceny podľa čl. IV

Plnenie zmluvy bude realizované priebežne na základe samostatných objednávok podľa potrieb objednávateľa.

Doba spotreby dodávaného tovaru nesmie v čase dodávky tovaru prekročiť 1/2 doby spotreby, trvanlivosti alebo záručnej doby vyznačenej na dodacom liste.