Vyhlásené obstarávanie

Jednoduché montážne práce pri príprave podujatí a inštalácií scén


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Bratislavské kultúrne a informačné stredisko
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
59 268,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71356000-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
16. Apríl 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
25. Apríl 2024
Dátum otvárania ponúk:
25. Apríl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
IS EVO
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Verejný obstarávateľ najskôr vyhodnotí ponuky na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk (zostaví poradie uchádzačov podľa návrhu na plnenie kritérií od najnižšieho po najvyšší, pričom najnižšia ponuka bude 1. v poradí) a následne vyhodnotí požiadavky na predmet zákazky a splnenie podmienok účasti u prvého v poradí – reverzný postup. Úspešným uchádzačom sa stane uchádzač, ktorý predložil ponuku , s najnižším návrhom na plnenie kritéria - Najnižšia cena za celý predmet zákazky v EUR s DPH, a ktorého služba spĺňa požiadavky na predmet zákazky.

Opis obstarávania

Jednoduché montážne práce pri príprave podujatí a inštalácií scén. Viac informácií v zmysle Prílohy č.1 - Opis predmetu zákazky.

Doplňujúce informácie

Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi sa počas celého procesu verejného obstarávania uskutočňuje v štátnom (slovenskom) jazyku výhradne prostredníctvom IS EVO (Elektronická platforma) , na webovom sídle https://www.uvo.gov.sk/portal-systemu-evo5f5.html. Pre účely komunikácie a predkladania ponúk musí byť hospodársky subjekt registrovaný v IS EVO (Elektronická platforma). V tejto súvislosti odporúčame najmä príručky a video návody dostupné na: https://eplatforma.vlada.gov.sk/?csrt=17275996146545750262. V prípade potreby je možné požiadať o technickú pomoc pri používaní IS EVO na e-mailovej adrese helpdesku: eplatforma@vlada.gov.sk alebo telefonicky na čísle: + 421 2 209 25 100 (resp. klapky 323 až 327). Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom využiť možnosť komunikácie pred lehotou na predkladanie ponúk v prípade, že niektorá časť súťažných podkladov nie je jasná alebo v prípade, že záujemca z poskytnutých podkladov nemá dostatok informácií pre predloženie ponuky. Po predložení ponuky uchádzač nemôže svoju ponuku meniť. Zmeny zmluvy sú povolené len za podmienok stanovených v § 18 ZVO. Zodpovedaním otázok pred lehotou na predkladanie ponúk predídeme potrebe meniť ponuku alebo zmluvu po jej podpise.