Vyhlásené obstarávanie

Zhotovenie EPS, HSP, rekonštrukčné práce v objekte zariadenia


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Domov sociálnych služieb a zariadenie pre seniorov Rača
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
421 596,91
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45215221-2
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
16. Apríl 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
7. Máj 2024
Dátum otvárania ponúk:
7. Máj 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
v sídle verejného obstarávateľa
Rozdelenie na časti:
Áno
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Časti


Názov:
Zhotovenie EPS, HSP v objekte zariadenia
Popis:
Podrobný opis predmetu zákazky pre časť 1 je uvedený v Prílohe č. 1 súťažných podkladov, Prílohe č. 6A výkaz výmer pre časť 1 a Prílohe č. 7 – Projektová dokumentácia a zmluvných podmienkach uvedených v Prílohe č. 3A súťažných podkladov.

Názov:
Rekonštrukčné práce v objekte zariadenia
Popis:
Podrobný opis predmetu zákazky pre časť 2 je uvedený v Prílohe č. 1 súťažných podkladov, Prílohe č. 6B výkaz výmer pre Časť 2 a zmluvných podmienkach uvedených v Prílohe č. 3B súťažných podkladov.

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Podrobný opis predmetu zákazky pre časť 1 je uvedený v Prílohe č. 1 súťažných podkladov, Prílohe č. 6A výkaz výmer pre časť 1 a Prílohe č. 7 – Projektová dokumentácia a zmluvných podmienkach uvedených v Prílohe č. 3A súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ pri zadávaní zákazky stanovuje elektronickú komunikáciu, ktorá sa realizuje prostredníctvom systému elektronického verejného obstarávania - systém EVO. 2. Náležitosti obsahu predloženej ponuky sú definované v súťažných podkladoch, bod 15. 3. Verejný obstarávateľ umožňuje obhliadku miesta dodania tovaru. Podrobnosti o obhliadke sú v súťažných podkladoch, bod 10. 4. Lehota viazanosti ponúk je stanovená na 12 mesiacov od uplynutia lehoty na predkladanie ponúk, t.j. od pôvodnej/prvej lehoty na predkladanie ponúk a to aj v prípade predlžovania lehoty na predkladanie ponúk. 5. Uchádzač pri preukázaní splnenia podmienok účasti môže predbežne nahradiť doklady určené verejným obstarávateľom na preukázanie splnenia podmienok účasti jednotným európskym dokumentom podľa § 39 alebo Čestným vyhlásením, v ktorom vyhlási, že spĺňa všetky podmienky účasti určené verejným obstarávateľom a poskytne verejnému obstarávateľovi na požiadanie doklady, ktoré čestným vyhlásením nahradil. 6. Verejný obstarávateľ nastavil v súvislosti s "on-line" sprístupnením ponúk štruktúrované kritéria, uchádzač ich musí v systéme EVO ver. 18.0 pri predkladaní ponuky vyplniť. 7. Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu alebo rámcovú dohodu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora alebo ktorého subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorý majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 8. Skutočnosti týkajúce sa postupu zadávania zákazky, neupravené v tejto Výzve na predkladanie ponúk a v súťažných podkladoch sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona.