Vyhlásené obstarávanie

PRESTAVBA A NADSTAVBA MATERSKEJ ŠKOLY ČEĽADICE


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Čeľadice
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
315 992,99
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214100-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
19. Apríl 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
13. Máj 2024
Dátum otvárania ponúk:
13. Máj 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční elektronicky a zároveň na obecnom úrade Čeľadice 143, 951 03 Čeľadice.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. b)

Popis podmienky účasti:

Splnenie podmienky účasti uchádzač preukazuje podľa § 34 ods.1 písm.b) zoznamom stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác; zoznam musí byť doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok, ak odberateľom . a. bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dokladom je referencia; ak referencia nebola vyhotovená podľa § 12, dokladom môže byť aj vyhlásenie uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplnené dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie b. bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak také potvrdenie uchádzač alebo záujemca nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplneným dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené, Uchádzač preukáže referencie v minimálnej výške 300 000,00 Eur bez DPH za posudzované obdobie. Referencie musia byť rovnakého alebo podobného charakteru a zložitosti ako je predmet zákazky.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. d) v spojení s § 35

Popis podmienky účasti:

Splnenie podmienky účasti uchádzač preukazuje podľa § 34 ods. 1 písm. d) v spojení s § 35 uchádzač predloží originál, resp. úradne overenú kópiu, platného certifikátu kvality v zmysle požiadaviek normy ISO 9001, ktorá pokrýva činnosti, ktoré sú predmetom zákazky na uskutočnenie stavebných prác, vydaného nezávislou inštitúciou, ktorý je certifikovaný akreditovanou osobou , prípadne jeho ekvivalent osvedčujúci zavedenie rovnocenných opatrení podľa požiadaviek na vydanie tohto certifikátu. Verejný obstarávateľ uzná ako rovnocenné osvedčenia vydané príslušnými orgánmi členských štátov a prijme aj iné dôkazy predložené uchádzačom, ktoré sú rovnocenné opatreniam na zabezpečenie kvality podľa požiadaviek na vystavenie príslušného certifikátu v súlade s § 35 Zákona o verejnom obstarávaní.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia cena s DPH v prípade platiteľa DPH alebo cena celkom v prípade neplatiteľa DPH za celý predmet zákazky.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác na stavbe: PRESTAVBA A NADSTAVBA MATERSKEJ ŠKOLY ČEĽADICE Pôvodný objekt má jedno nadzemné podlažie. Stavebný objekt po prestavbe a nadstavbe bude riešený ako dvojpodlažný objekt. Zastrešenie pôvodnej časti objektu ako aj nadstavovanej časti pôvodného objektu bude tvoriť plochá strecha so sklonom 1,5 %. Existujúci stavebný objekt Materská škola je murovaná konštrukcia. Nosnosť zabezpečujú nosné múry z tehál, hrúbky 400 a 450 mm. Vnútorné nosné murivo je tak tiež z tehál, hrúbky 400 mm a vnútorné deliace murivo je tehlové hr. 150 mm. Stropná konštrukcia je tvorená betónovými panelmi v spáde. Časť pôvodného objektu je po svojom obvode zateplená tepelnou izoláciou. Ostatná časť pôvodného objektu nie je zateplená. Vonkajšiu omietku časti pôvodnej budovy bez zateplenia tvorí pôvodná fasádna omietka. Výplne otvorov sú plastové okná a dvere. V rámci prestavby pôvodného objektu časť budovy, ktorá nie je zateplená bude zateplená tepelnou izoláciou minerálnou vlnou a ako ukončujúca vrstva po obvode celého objektu bude nová fasádna omietka. Strešná konštrukcia pôvodnej časti objektu bude taktiež v rámci prestavby opravená a zateplená príslušnou hrúbkou tepelnej izolácie. Nadstavbou pôvodného objektu MŠ sa zvýši kapacita Materskej školy o 20 detí. V nadstavovanej časti pôvodného objektu sa bude nachádzať herňa, šatňa, hygienická miestnosť, spálňa a miestnosť pre personál. V hygienickej miestnosti sa bude nachádzať aj toaleta pre personál a miestnosť s výlevkou pre upratovačku. Na podlaží 1.NP sa odstránením nenosnej deliacej konštrukcie medzi pôvodnou miestnosťou pre personál a jedálňou rozšíri jedáleň a miestnosť pre personál bude premiestnená na podlažie 2.NP. Na podlaží 1.NP sa v priestoroch vstupnej chodby dobuduje schodisko. Šatňa č.2 pre triedu č.2 bude oddelená samostatnou priečkou s dverami. Miestnosti, v ktorých nie je možnosť vetrať prirodzeným spôsobom budú odvetrávané núteným vetraním ako je naznačené vo výkresovej časti PD. Stavba je prístupná z miestnej komunikácie. Objekt pôvodnej Materskej školy je jednopodlažná budova ale po prestavbe a nadstavbe bude budova MŠ dvojpodlažná. Jedná sa o jednoduchú prestavbu prostredníctvom prestavby a nadstavby pôvodnej budovy MŠ z dôvodu rozšírenia kapacity Materskej školy pre deti a mládež v predškolskom veku v obci Čeladice, okres Nitra. - v zmysle výkazu výmer a projektovej dokumentácie v prílohe!

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.