Vyhlásené obstarávanie

Zlepšenie energetickej hospodárnosti MŠ Malá okružná, Partizánske


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Partizánske
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
462 597,60
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214100-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
26. Marec 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
16. Apríl 2024
Dátum otvárania ponúk:
16. Apríl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
On-line priestor po uplynutí lehoty na predkladanie ponúk - IS EVO.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Osobné postavenie

Popis podmienky účasti:

Uchádzač preukáže splnenie podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len zákon o VO), predložením dokladov podľa § 32 alebo § 152 ods. 1 zákona o VO. Verejný obstarávateľ uzná za rovnocenný zápis alebo potvrdenie o zápise vydané príslušným orgánom iného členského štátu Európskej únie. Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia podľa § 37 ods. 3 zákona o VO, a to za každého člena skupiny osobitne. Verejný obstarávateľ na podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. b), c) a e) zákona o VO aplikuje ustanovenie § 32 ods. 3 zákona o VO, t.j. uchádzač nie je povinný predkladať doklady podľa § 32 ods. 2 písm. b), c) a e) zákona o VO z dôvodu, že verejný obstarávateľ je oprávnený použiť údaje z informačných systémov verejnej správy. V prípade, že z technických príčin nebude môcť verejný obstarávateľ uvedené doklady získať, je oprávnený ich od uchádzača písomne dožiadať. Doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti môže uchádzač predbežne nahradiť jednotným európskym dokumentom podľa § 39 ods. 1 zákona o VO alebo čestným vyhlásením podľa § 114 ods. 1 zákona o VO, že spĺňa všetky podmienky účasti určené verejným obstarávateľom, pričom tieto doklady predkladá verejnému obstarávateľovi na požiadanie v čase a spôsobom určeným verejným obstarávateľom v súťažných podkladoch. V prípade, ak uchádzač použije jednotný európsky dokument (JED), je ho povinný vyplniť v súlade so zákonom o VO. Verejný obstarávateľ povoľuje vyplniť oddiel časti 4 - globálny údaj.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Popis podmienky účasti:

Podmienka účasti podľa § 34 ods. 1 písm. b), d) a g) zákona o VO. Bližší opis podmienky účasti je uvedený v bode 2 časti F súťažných podkladov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Celková cena za dodanie predmetu zákazky v EUR s DPH.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je realizácia stavebných prác na objekte materskej školy zamerané na zvyšovanie energetickej účinnosti budovy. Ide o nasledovné úpravy: obnova fasády kontaktným zatepľovacím systémom vrátane zateplenia sokla, výmena plochej strechy za valbovú a jej zateplenie, zdemontovanie jestvujúcich bleskozvodov a opätovné namontovanie nových podľa platných noriem, demontáž jestvujúcich klampiarskych konštrukcií a montáž nových poplastovaných prvkov, výmena vstupných drevených dverí za plastové, inštalácia fotovoltického zariadenia do 10 kW, inštalácia externých žalúzií na južnej strane objektu, zabudovanie zbernej nádoby na dažďovú vodu. Bližšia charakteristika predmetu zákazky je špecifikovaná v súťažných podkladoch a ich prílohách.

Doplňujúce informácie

Ide o opakované verejné obstarávanie na rovnaký predmet zákazky.