Vyhlásené obstarávanie

Poskytovanie služieb inštruktorov pre AUTOŠKOLU


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Stredná odborná škola dopravná
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
70 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
80411000-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
27. Marec 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
8. Apríl 2024
Dátum otvárania ponúk:
8. Apríl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Rosinská 3126/2, 010 08 Žilina
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí predložiť platnú akreditáciu vydanú príslušným orgánom pre uvedený druh vzdelávania autoškoly v zmysle zákona č. 93/2005 Z. z. o autoškole a o zmenách a doplnení niektorých zákonov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Kritériom vyhodnotenia ponúk bude najnižšia jednotková cena za hodinu výučby (45 minút) u prvých štyroch uchádzačov, ktorí sa umiestnia v poradí podľa kritéria na prvých štyroch miestach v poradí. Stanovenie úspešnosti pre viacerých uchádzačov je dané značným rozsahom zákazky, ktorý predstavuje 10 000 hodín výučby za 12 kalendárnych mesiacov. Takýto počet hodín je dôležité zabezpečiť formou plynulej výučby, ktorá umožňuje priestor pre viacerých uchádzačov.

Opis obstarávania

Verejný obstarávateľ má záujem o uzatvorenie zmluvy na pskytovanie služieb inštruktorov pre autoškolu s viacerými úspešnými uchádzačmi z dôvodu vysokého rozsahu predmetu zákazky (10 000 hodín výučby) a zabezpečenia plynulosti výučby. Z dôvodu vysokého rozsahu predmetu zákazky 10 000 hodín výučby sa požaduje, aby bola ponuka uchádzača predložená v rámci jeho možností na taký počet hodín, ktorý je optimálne poskytnúť (cca od 1 000 hodín do 6 000 hodín). Verejný obstarávateľ však umožňuje predložiť ponuku na ľubovoľný počet hodín, aby nedošlo k diskriminácii. Technickú základňu autoškoly zabezpečí vo svojom areáli SOŠ dopravná Žilina a tvorí priestor, v ktorom sa prevádzkuje autoškola a technické a technologické zariadenie určené na prevádzkovanie autoškoly. Priestor, v ktorom sa prevádzkuje autoškola, tvorí kancelária, učebňa a jej príslušenstvo.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.