Vyhlásené obstarávanie

Kysucké múzeum v Čadci, Múzeum kysuckej dediny - riešenie statickej dopravy pri Bisahovom dvore


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Kysucké múzeum v Čadci
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
29 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71250000-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
27. Marec 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
11. Apríl 2024
Dátum otvárania ponúk:
11. Apríl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Kysucké múzeum, Moyzesova 50, 022 01 Čadca
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti v súlade s § 32 ods. 1 písm. e) a f) Zákona č. 343/2015 o verejnom obstarávaní Z. z.: e) - oprávnený dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu, ktorá je predmetom zákazky, f) - nemať uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v Slovenskej republike alebo v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu. Tieto skutočnosti uchádzač preukazuje dokladmi podľa § 32 ods. 2 písm. e) a f). Verejný obstarávateľ si vie skutočnosti k splneniu podmienok účasti overiť z verejne dostupných zdrojov, prípadne si vyžiada preukázanie tejto skutočnosti od uchádzača. Uchádzači z iných krajín ako je Slovenská republika, preukážu splnenie podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. f) priložením čestného vyhlásenia o tom, že nemajú uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu. Technická alebo odborná spôsobilosť podľa § 34 ods. 1 písm. g) zákona o VO: doklad o technickej a odbornej spôsobilosti vykonávať činnosti (kópia), ktoré sú predmetom verejného obstarávania. v súlade so Zákonom č. 138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinieroch v znení neskorších predpisov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Kritérium na vyhodnotenie ponúk bude celková cena v € s DPH. Úspešnou ponukou sa stane ponuka uchádzača, ktorého ponuka nebola vylúčená, a ktorého ponuka bude najnižšia. V celkovej cene za predmet zákazky budú zahrnuté všetky náklady uchádzača. V prípade, ak bude predložených viac ponúk s rovnakým návrhom na plnenie kritérií (rovnaká cena celkom za predmet zákazky) verejný obstarávateľ uplatní, s cieľom zostaviť výsledné poradie uchádzačov, „rozstrelové“ kritérium. Rozstrelovým kritériom je termín predloženia ponuky: dátum a čas predloženia/ doručenia ponuky verejnému obstarávateľovi. V prípade ponúk s rovnakým návrhom na plnenie kritérií bude ponuka, ktorá bola verejnému obstarávateľovi predložená skôr, vo výslednom poradí umiestnená na vyššej pozícii.

Opis obstarávania

Predmetom riešenia tejto zákazky je vypracovanie projektovej dokumentácie pre stavebné povolenie v rozsahu a podrobnostiach realizačného projektu /DRS/ a súvisiaci výkon inžinierskej činnosti pre stavbu s názvom : „Kysucké múzeum v Čadci, Múzeum kysuckej dediny - riešenie statickej dopravy pri Bisahovom dvore“. Pri spracovávaní realizačnej PD je doporučené vychádzať z už vypracovanej štúdie statickej dopravy vypracovanej firmou DAQE s.r.o., Pribinova 62, 010 01 Žilina, z 04/2022, zodpovedný projektant Ing. Lukáš Rolko. Projektová dokumentácia vyrieši návrh vybudovania parkoviska pre potreby zabezpečenia statickej dopravy pre návštevníkov skanzenu Vychylovka. Nové dopravné napojenie sprístupní navrhované parkovisko s predpokladanou kapacitou cca. 47 kolmých parkovacích miest. Je potrebné uvažovať aj s možnosťou rozšírenia a zmeny usporiadania. Rozšírenie parkoviska bude v priestore otvoreného priestoru lúky pokračujúcej v súbehu s lesnou cestou východným smerom. Charakter terénu je menej priaznivý ako v mieste návrhu hlavného parkoviska. Projektovaný stav rozšírenia parkoviska uvažuje s ďalšími 46 parkovacími miestami. Tento počet bude možné ďalej upraviť podľa aktuálnych potrieb. Pri pokračovaní návrhu parkoviska je potrebné uvažovať s výraznejšími úpravami spevnenia svahu vzhľadom na zhoršené sklonové pomery územia. Pre spracovanie ďalšieho stupňa PD, teda dokumentácie pre územné rozhodnutie a dokumentácie pre stavebné povolenie je potrebné doplnenie nasledujúcich podkladov: /Geodetické zameranie - polohopis a výškopis územia, v prípade požiadavky riešenia lokálneho vsaku HG prieskum, Geologický prieskum a Dendrológia/. Pri spracovávaní PD na vybudovanie parkoviska verejný obstarávateľ požaduje, aby v prípade osvetlenia parkoviska boli použité alternatívy a technológie obnoviteľných zdrojov energie, tak aby bola zabezpečená čo najnižšia záťaž na životné prostredie. Viac informácií v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.