Vyhlásené obstarávanie

Zvýšenie bezpečnosti chodcov na Mariánskej ulici v Prievidzi


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Prievidza
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
241 005,24
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233161-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
22. Marec 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
15. Apríl 2024
Dátum otvárania ponúk:
15. Apríl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Systém IS EVO
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podmienka účasti podľa § 34 ods. 1 písm. b) zákona

Popis podmienky účasti:

Podmienka účasti podľa § 34 ods. 1 písm. b) zákona bude preukázaná: „zoznamom stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác; zoznam musí byť doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok, ak odberateľom 1. bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dokladom je referencia; ak referencia nebola vyhotovená podľa § 12, dokladom môže byť aj vyhlásenie uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplnené dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie, 2. bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak také potvrdenie uchádzač alebo záujemca nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplneným dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené.“ Zo zoznamu uskutočnených prác musí vyplývať, že záujemca v relevantnom období realizoval práce rovnakého alebo podobného charakteru a rozsahu ako predmet zákazky.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podmienka účasti podľa § 34 ods. 1 písm. g) zákona

Popis podmienky účasti:

Podmienka účasti podľa § 34 ods. 1 písm. g) zákona bude preukázaná nasledovne: „ak ide o stavebné práce alebo služby, údajmi o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácií osôb určených na plnenie zmluvy alebo koncesnej zmluvy alebo riadiacich zamestnancov, ak nie sú kritériom na vyhodnotenie ponúk.“ Minimálna požadovaná úroveň požiadavky: uchádzač predloží kópiu osvedčenia o odbornej spôsobilosti zodpovedného stavbyvedúceho v zmysle zákona č. 138/1992 Z.z. v znení neskorších zmien a doplnkov s odtlačkom pečiatky a podpisom odborne spôsobilej osoby.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Kritériom na vyhodnotenie ponúk je najnižšia cena s DPH na celý predmet zákazky

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodanie stavebných prác pre zákazku s názvom „Zvýšenie bezpečnosti chodcov na Mariánskej ulici v Prievidzi.“ Stavebno – technickým riešením verejný obstarávateľ sleduje cieľ zvýšenia bezpečnosti chodcov prechádzajúcich cez existujúcu miestnu cestu na Mariánskej ulici, pričom sa plánuje vytvorenie zastávkových pruhov pre bezproblémovú obslužnosť lokality mestskou hromadnou dopravou, vytvorenie ochranných deliacich ostrovčekov, priechodu pre chodcov a úprava trvalého dopravného značenia. Výstavba bude prebiehať v k.ú. Prievidza na parcelách číslo 2758/1 a 3176. V predmetnej lokalite je situovaná základná škola, čo vplýva na zvýšený neusporiadaný pohyb chodcov – detí hlavne v dňoch školského vyučovania. Ďalším problémom je nevhodné státie vozidiel počas vykladania detí pred školou, nevhodne umiestnená zastávka mestskej hromadnej dopravy (samotná zastávka je vyznačená vodorovným značením na telese komunikácie), nedodržiavanie predpísanej povolenej rýchlosti (problém s prekračovaním povolenej rýchlosti hlavne v smere do centra mesta).

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.