Vyhlásené obstarávanie

Nákup a dodanie nových smerových stĺpikov


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Národná diaľničná spoločnosť, a.s.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
687 882,90
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
34900000-6
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
19. Marec 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
15. Apríl 2024
Dátum otvárania ponúk:
15. Apríl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
https://josephine.proebiz.com/sk/promoter/tender/54218/summary
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

podľa § 34 ods. 1 písm. a) ZVO

Popis podmienky účasti:

Zoznam dodávok tovaru rovnakého predmetu zákazky, ako aj predmet zákazky s technickými parametrami zodpovedajúcimi min. parametrom predmetu zákazky (t. j. nákup a dodanie nových smerových stĺpikov) za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania (ďalej len „rozhodné obdobie“) s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa ZVO. Pre účely splnenia tejto podmienky uchádzač preukáže, že v rozhodnom období od vyhlásenia verejného obstarávania zrealizoval dodávky tovaru rovnakého charakteru ako je predmet zákazky (dodanie a montáž smerových stĺpikov s technickými parametrami zodpovedajúcimi parametrom predmetu zákazky) v celkovej hodnote min. 50 000€ bez DPH. V zozname dodaných tovarov uchádzač uvedie názov/obchodné meno zmluvného partnera, adresu jeho sídla/miesta podnikania, názov poskytnutia služieb, jeho stručný opis, cenu a údaje na kontaktnú osobu zmluvného partnera (odberateľa), ktorému službu poskytol. V prípade dodaného predmetu zákazky, ktorého začiatok alebo koniec nespadá do rozhodného obdobia, bude uchádzačovi započítaná pre splnenie podmienky podľa bodu 1. len výška nákladov dodaného tovaru spadajúceho do rozhodného obdobia. V prípade dokladov, ktoré sú vyjadrené v inej mene ako Euro, je potrebné na prepočítanie tejto meny na Euro použiť kurz Európskej centrálnej banky (ECB), aktuálny v posledný deň v príslušného kalendárneho roku, v ktorom došlo ku skutočnosti rozhodujúcej pre preukázanie splnenia predmetnej podmienky účasti, t. j. v ktorom sa referencia realizovala. Doklady, ktorými uchádzač preukazuje splnenie podmienok účasti, ktoré sú vyjadrené v inej mene ako Euro, uchádzač predloží v pôvodnej mene a v mene Euro.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

2. podľa § 34 ods. 1 písm. m) bod 2. ZVO

Popis podmienky účasti:

Certifikátmi alebo potvrdeniami s jasne identifikovanými odkazmi na technické špecifikácie alebo technické normy vzťahujúce sa na tovar, vydanými orgánmi kontroly kvality alebo určenými orgánmi s právomocou posudzovať zhodu. Pre účely splnenia tejto podmienky uchádzač predloží platné certifikáty o nemennosti parametrov a príslušné vyhlásenia o parametroch pre nasledovné produkty, ktoré sú predmetom obstarávania: (Uchádzač predloží požadované doklady v zmysle bodu 12.2 časti A.1 Pokyny pre uchádzačov súťažných podkladov): - R1 – retroreflexné fólie – použije sa materiál s minimálnym začiatočným koeficientom vratného odrazu RA pre triedu 3 podľa tab. 3 STN EN 12899-3 - R2 – plastové prizmatické odrazky – použije sa materiál s minimálnym začiatočným koeficientom vratného odrazu RA pre triedu 2 podľa tab. 4 STN EN 12899-3 - R3 – bikonvexné sklenené odrazky – použije sa materiál s minimálnym začiatočným koeficientom vratného odrazu RA podľa tab. 5 STN EN 12899-3 Platné certifikáty budú vydané autorizovanými alebo notifikovanými osobami, ktoré majú oprávnenie na posudzovanie zhody výrobkov alebo na preukazovanie zhody stavebných výrobkov s technickými špecifikáciami podľa zákona č. 133/2013 Z. z. o stavebných výrobkoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov a vyhlášky MDVRR SR č. 162/2013 Z. z., ktorou sa ustanovuje zoznam skupín stavebných výrobkov a systémy posudzovania parametrov. Uchádzač predloží požadované doklady v zmysle bodu 12.2 časti A.1 Pokyny pre uchádzačov súťažných podkladov. Verejný obstarávateľ príjme aj iný obsahom a rozsahom rovnocenný doklad vydaný príslušnou inštitúciou v inom členskom štáte Európskej únie predložený uchádzačom preukazujúci požadovanú skutočnosť. Ak uchádzač preukáže technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť podľa § 34 ods. 3 ZVO, preukazuje túto skutočnosť písomnou zmluvou, z ktorej musí vyplývať záväzok osoby, že poskytne svoje kapacity počas celého trvania zmluvného vzťahu a spĺňa ostatné požiadavky uvedené v ustanovení § 34 ods. 3 ZVO. Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti týkajúcich sa technickej alebo odbornej spôsobilosti spoločne. Hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti Jednotným európskym dokumentom podľa § 39 ZVO. Uchádzač vyplní časť I. až III. JED-u a môže vyplniť len oddiel α: Globálny údaj pre všetky podmienky účasti časti IV. JED-u bez toho, aby musel vyplniť iné oddiely časti IV. JED-u.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Ponuky uchádzačov sa budú vyhodnocovať podľa § 44 ods. 3 písm. c.) ZVO, a teda na základe najnižšej ceny.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodanie, montáž a demontáž smerových stĺpikov, smerových stĺpikov s integrovanými snehovými kolmi, smerových stĺpikov na oceľové zvodidlo, smerových odrážačov na betónové zvodidlo a smerových odraziek umiestňovaných do zvodníc oceľových zvodidiel vrátane dopravy pre diaľnice, rýchlostné cesty a cesty I. triedy v správe a údržbe Národnej diaľničnej spoločnosti, a.s.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.