Vyhlásené obstarávanie

Chemikálie na úpravu bazénovej vody


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Správa telovýchovných a rekreačných zariadení hl.mesta SR Bratislavy
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
44 645,32
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
24962000-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
12. Marec 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
20. Marec 2024
Dátum otvárania ponúk:
20. Marec 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Bratislava
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Vo vzťahu k podmienke podľa § 32 ods. 1 písm. e), f)

Popis podmienky účasti:

Uchádzač Je oprávnený dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu. (§ 32 ods. 1 písm. e) Uchádzač nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v Slovenskej republike a v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu (§ 32 ods. 1 písm. f)

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Vo vzťahu k podmienke podľa § 34 ods. 1 písm. a)

Popis podmienky účasti:

1.Vo vzťahu k podmienke podľa § 34 ods. 1 písm. a) ZVO, t.j. uchádzač predloží zoznam dodávok tovaru rovnakého alebo obdobného charakteru vo vzťahu k predmetu zákazky za posledné tri roky odo dňa vyhlásenia verejného obstarávania. Zoznam musí obsahovať zákazky na dodanie tovaru rovnakého alebo obdobného charakteru ako je predmet zákazky (Chemikálie na úpravu bazénovej vody) v súhrnnej hodnote minimálne 5 000 Eur bez DPH. Za zákazku rovnakého alebo podobného charakteru bude verejný obstarávateľ považovať zákazku, ktorej predmetom bolo dodanie bazénovej chémie pre kúpaliská, plavárne alebo sauny. Uchádzač v zozname uvedie údaje, z ktorých bude možné vyhodnotiť splnenie tejto podmienky účasti min. v rozsahu: názov zákazky, stručný opis predmetu zákazky, hodnota dodania, dátum dodania, kontaktné údaje na odberateľa (e-mail a telefón). Uchádzač je oprávnený na preukázanie splnenia podmienok účasti technickej a odbornej spôsobilosti využiť kapacity inej osoby v zmysle § 34 ods. 3 ZVO. V takom prípade je uchádzač povinný preukázať, že pri plnení zmluvy bude skutočne využívať kapacity tejto osoby. Túto skutočnosť preukazuje uchádzač písomnou zmluvou uzatvorenou s osobou, ktorej technickými a odbornými kapacitami mieni preukázať svoju technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť. Táto osoba musí zároveň preukázať splnenie podmienok účasti osobného postavenia v zmysle § 32 ods. 1 písm. e) a f) ZVO (v rovnakom rozsahu ako uchádzač), pričom oprávnenie dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce, alebo poskytovať službu preukazuje vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, na ktorú boli kapacity uchádzačovi poskytnuté.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Verejný obstarávateľ najskôr vyhodnotí ponuky na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk (zostaví poradie uchádzačov podľa návrhu na plnenie kritérií od najnižšieho po najvyšší, pričom najnižšia ponuka bude 1. v poradí) a následne vyhodnotí požiadavky na predmet zákazky a splnenie podmienok účasti u prvého v poradí – reverzný postup. Úspešným uchádzačom sa stane uchádzač, ktorý predložil ponuku s najnižším návrhom na plnenie kritéria - Najnižšia cena EUR s DPH, a ktorého tovar spĺňa požiadavky na predmet zákazky.

Opis obstarávania

Chemikálie na úpravu bazénovej vody pre letné kúpaliská, sauny a plavárne, slúžiace na zabezpečenie prevádzkových potrieb a dodržanie hygienických predpisov na jednotlivých strediskách STARZu.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.