Vyhlásené obstarávanie

Debarierizácia SOŠ technickej, Družstevná 1474/19, Humenné – stavebné práce


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Stredná odborná škola technická
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
139 150,09
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214200-2
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
12. Marec 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
26. Marec 2024
Dátum otvárania ponúk:
26. Marec 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Elektronickou formou prostredníctvom informačného systému EVO.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

§ 33 ods. 1. písm. a) ZVO

Popis podmienky účasti:

Bližšie informácie sú uvedené vo výzve na predkladanie ponúk.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

§ 33 ods. 1 písm. d) ZVO

Popis podmienky účasti:

Bližšie informácie sú uvedené vo výzve na predkladanie ponúk.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. b) ZVO

Popis podmienky účasti:

Bližšie informácie sú uvedené vo výzve na predkladanie ponúk.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. g) ZVO

Popis podmienky účasti:

Bližšie informácie sú uvedené vo výzve na predkladanie ponúk.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Celková zmluvná cena v EUR, ktorou sa rozumie celková konečná zmluvná cena v EUR za predmet zákazky definovaný v bode II.2) výzvy, vypočítaná podľa Prílohy č. 1-2 tejto výzvy (ďalej len „cena“). Bližšie informácie sú uvedené v bode II.6) v súlade s bodom II.7) výzvy na predkladanie ponúk.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky Debarierizácia SOŠ technickej, Družstevná 1474/19, Humenné – stavebné práce je výber dodávateľa stavebných prác v súvislosti so stavebnými úpravami priestorov SOŠ technickej, Družstevná 1474/19, 066 01 Humenné, podľa projektovej dokumentácie vypracovanej spracovateľom Ing. arch. Róbert Lajčiak, súvisiace s riešením bezbariérovosti priestorov, trás v rámci nevyhnutného presunu pri vyučovacom procese. Bezbariérové prostredie je jednou zo základných podmienok pre realizáciu inkluzívneho vzdelávania. Cieľom navrhovaných opatrení je maximálne možné priblíženie sa k takémuto stavu. Škola je tvorená blokmi A až D. Objekt A je trojpodlažný objekt so suterénom. V rámci zateplenia objektu a stavebných úprav bolo v exteriéri realizované osadenie šikmej plošiny. Objekt má takto bezbariérový prístup len pre prízemie. Ostatné priestory nie sú pre imobilné osoby prakticky prístupné. Z tohto dôvodu sa pristúpilo k zámeru realizácie šikmej plošiny, ktorá sprístupní všetky poschodia objektu A. Blok D je objekt dodatočne pričlenený k objektom školy. Prevádzkovo ale tvorí samostatný objekt praktickej výuky a učební. Objekt je riešený ako kombinovaný murovaný so ŽB skeletom stĺpovej konštrukcie a prievlakov, stužujúcich vencov a podobne. Riešený ako trojtrakt s centrálnou chodbou a dvomi dvojramennými schodiskami. Pri vstupe do objektu sa nachádza dvojramenné schodisko. V severnej časti sa nachádza dvojramenné schodisko, v ktorého zrkadle je uzavretá betónová šachta s veľkým výťahom o nosnosti 2000 kg. Výťah je v havarijnom stave – nefunkčný, momentálne bez napojenia na elektrickú energiu. Z tohto dôvodu je plánovaná komplexná rekonštrukcia formou výmeny – realizácia nového výťahu s novým pohonom, výťahovou kabínou a drobnými stavebnými úpravami. Hlavný vstup do bloku D je vyrovnávacím jednoramenným schodiskom o prevýšení 1,505 m. Do objektu sa vstupuje dvojkrídlovými dverami o šírke 1400 mm. Ani jedno krídlo nezabezpečuje normový prechod. Z tohto dôvodu dôjde ku komplexnej rekonštrukcii vstupných priestorov bloku D. Podrobné informácie o predmete zákazky sú uvedené v prílohe č. 1-1 Projektová dokumentácia.

Doplňujúce informácie

IV.4) ZÁBEZPEKA IV.4.1) Verejný obstarávateľ vyžaduje, aby uchádzač zabezpečil viazanosť svojej ponuky zábezpekou. Zábezpeka je poskytnutie bankovej záruky, alebo poistenie záruky alebo zloženie finančných prostriedkov na účet verejného obstarávateľa v banke alebo v pobočke zahraničnej banky. Uchádzač si môže zvoliť ktorýkoľvek z uvedených spôsobov uvedených v bodoch IV.4.3), IV.4.4), IV.4.5) výzvy. IV.4.2) Zábezpeka je stanovená vo výške 3 500,00 EUR (slovom: tritisíc päťsto EUR), resp. ekvivalent v inej mene. Bližšie informácie sú uvedené vo výzve na predkladanie ponúk. II.10) VYUŽITIE SUBDODÁVATEĽOV Požiadavky verejného obstarávateľa týkajúce sa subdodávateľov - A) Verejný obstarávateľ vyžaduje, aby uchádzač v ponuke uviedol podiel zákazky, ktorý má v úmysle zadať subdodávateľom, navrhovaných subdodávateľov a predmety subdodávok, - B) Verejný obstarávateľ vyžaduje, aby navrhovaný subdodávateľ spĺňal podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia a neexistovali u neho dôvody na vylúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. a) až g) a ods. 7 a 8 ZVO; oprávnenie dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu sa preukazuje vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, ktorý má subdodávateľ plniť. Verejný obstarávateľ dáva k dispozícii odporúčaný návrh prílohy zmluvy, ktorý je Prílohou č. 1-4 tejto výzvy, v ktorom uchádzač uvedie informácie v požadovanom rozsahu. Verejný obstarávateľ vyžaduje, aby úspešný uchádzač v zmluve najneskôr v čase jej uzavretia uviedol údaje o všetkých známych subdodávateľoch, údaje o osobe oprávnenej konať za subdodávateľa v rozsahu meno a priezvisko, adresa pobytu, dátum narodenia. Verejný obstarávateľ nevyžaduje údaje podľa predchádzajúcich odsekov o dodávateľovi tovaru. Bližšie informácie sú uvedené vo výzve na predkladanie ponúk.