Vyhlásené obstarávanie

Modernizácia a zvýšenie technickej vybavenosti objektu hlavnej rozvodne, spojené s dodávkou záložného diesel agregátu


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Psychiatrická nemocnica Hronovce
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
157 586,34
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
31214000-9
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
12. Marec 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
22. Marec 2024
Dátum otvárania ponúk:
22. Marec 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ponuky sa otvárajú na mieste a v čase uvedenom vo výzve na predkladanie ponúk dňa 22.03.2024 o 11:00 hod., otváranie ponúk sa uskutoční elektronicky, prostredníctvom funkcionality IS EVO, sprístupnením údajov v rozsahu podľa § 52 ods. 2 ZVO všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku určeným spôsobom komunikácie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Osobné postavenie

Popis podmienky účasti:

§ 32 ods. 1 písm. a) až f) ZVO

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. g) ZVO

Popis podmienky účasti:

V zmysle § 34 ods. 1 písm. g) ZVO, ak ide o stavebné práce alebo služby uchádzač predloží údaje o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácii osôb určených na plnenie zmluvy alebo riadiacich zamestnancov.  Minimálna požadovaná úroveň štandardov k bodu 3.1 výzvy: Uchádzač preukáže, že na plnenie predmetu zákazky bude mať k dispozícii min. 1 odborníka – Samostatný elektrotechnik s min. 5 ročnou odbornou praxou s odbornou spôsobilosťou v elektrotechnike v zmysle § 22(alebo §23, resp. § 24) vyhlášky MPSVaR SR č. 508/2009 Z. z. ktorou sa ustanovujú podrobnosti na zaistenie bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci s technickými zariadeniami tlakovými, zdvíhacími, elektrickými a plynovými a ktorou sa ustanovujú technické zariadenia, ktoré sa považujú za vyhradené technické zariadenia v znení neskorších predpisov alebo podľa ekvivalentného právneho predpisu inej krajiny ako SR preukazujúcim požadovanú skutočnosť. Uchádzač vyššie uvedené preukáže predložením: a) profesijného životopisu odborníka s min. obsahom: meno, priezvisko, dosiahnuté vzdelanie, súčasná pracovná pozícia a terajší zamestnávateľ, kvalifikácia vzťahujúca sa k predmetu zákazky, prehľad profesijnej praxe vzťahujúcej sa k požadovanej činnosti odborníka, podpis odborníka a b) dokladu o odbornej spôsobilosti v elektrotechnike.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. m) bod 2 ZVO

Popis podmienky účasti:

V zmysle § 34 ods. 1 písm. m) bod 2 ZVO ak ide o tovar, ktorý sa má dodať uchádzač splnenie podmienky preukazuje predložením certifikátov alebo potvrdení s jasne identifikovanými odkazmi na technické špecifikácie alebo technické normy vzťahujúce sa na tovar, vydanými orgánmi kontroly kvality alebo určenými orgánmi s právomocou posudzovať zhodu.  Minimálna požadovaná úroveň štandardov k bodu 3.2 výzvy: Uchádzač preukáže splnenie podmienky § 34 ods. 1 písm. m) bod 2 ZVO predložením technického popisu parametrov alebo vlastností ponúkaného ekvivalentného motorgenerátora vo vzťahu k motorgenerátoru identifikovaného v kapitole B.1 - OPIS PREDMETU ZÁKAZKY. Katalóg výrobkov s technickým popisom parametrov alebo popisom vlastností tovaru má obsahovať zobrazenie tovaru alebo technického výkresu, názov výrobku, opis technického listu alebo katalógového listu, resp. podrobnú technickú špecifikáciu uchádzačom ponúkaného tovaru alebo opis vlastností tovaru, názov výrobku, výrobcu, typ certifikátu alebo iného dokladu, ktorý vystavuje výrobca, resp. minimálne v rozsahu technickej špecifikácie motorgenerátora, ktorá je uvedenáv kapitole B.1 – OPIS PREDMETU ZÁKAZKY. Verejný obstarávateľ zároveň určil, že podmienku účasti v zmysle bodu 3.2 nemusí preukazovať uchádzač, v prípade, ak vo svojej ponuke ponúka projektantom navrhovaný motorgenerátor (GP280SM/B), nakoľko verejný obstarávateľ už disponuje požadovaným dokladom.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Verejný obstarávateľ stanovuje pre zákazku „Modernizácia a zvýšenie technickej vybavenosti objektu hlavnej rozvodne, spojené s dodávkou záložného dieselagregátu“ stanovuje kritérium najnižšia (celková) cena, t. j. najnižšia (celková) cena spolu v EUR s DPH (celkom) za požadovaný predmet zákazky uvedený v Návrhu uchádzača na plnenie kritéria, Príloha č. 1 k tejto výzve na predkladanie ponúk zaokrúhlený v zmysle matematických pravidiel na dve desatinné miesta.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky s názvom „Modernizácia a zvýšenie technickej vybavenosti objektu hlavnej rozvodne, spojené s dodávkou záložného dieselagregátu“ je v súlade s projektovou dokumentáciou: a) riešenie elektrických rozvodov pre el. zariadenia v objekte Rozvodňa – hlavný rozvádzač, b) dodávka nového motorgenerátora, c) stavebné úpravy časti rozvodňa a miestnosť pre motorgenerátor. Podrobná špecifikácia je uvedená v Kapitole B.1 – Opis predmetu zákazky.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.