Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia mostného objektu na Košovskej ceste - SO 01 - Sanácia mostného objektu


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Prievidza
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
140 070,97
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45221110-6
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
18. Marec 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
3. Apríl 2024
Dátum otvárania ponúk:
3. Apríl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Systém IS EVO. Prezenčná prítomnosť uchádzačov v sídle verejného obstarávateľa nie je nutná.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Uchádzač musí splniť podmienku na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti podľa § 34 ods. 1 písm. b) zákona

Popis podmienky účasti:

Uchádzač preukáže splnenie podmienky predloženým zoznamom stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác; zoznam musí byť doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok, ak odberateľom 1. bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dokladom je referencia; ak referencia nebola vyhotovená podľa § 12, dokladom môže byť aj vyhlásenie uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplnené dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie, 2. bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak také potvrdenie uchádzač alebo záujemca nemá k dispozícii, vy-hlásením uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplneným dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené.“ Verejný obstarávateľ požaduje, aby uchádzač v ponuke predložil zoznam zákaziek, ktoré zrealizoval v posudzovanom období, t.j. päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania. Ak odberateľom nebol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ, alebo referencia nie je zverejnená v evidencii referencií, je uchádzač povinný ako súčasť ponuky predložiť aj hodnotenie, dôkaz o plnení a zhodnotení diela. Zoznam referencií sa musí vzťahovať na rovnaký alebo podobný rozsah a charakter zákazky, ako je predmetom tejto Výzvy.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať odbornú činnosť

Názov podmienky účasti:

Uchádzač musí preukázať svoju odbornú spôsobilosť podľa § 34 ods. 1 písm. g) zákona

Popis podmienky účasti:

Ak ide o stavebné práce alebo služby, uchádzač preukáže svoju odbornú spôsobilosť údajmi o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácií osôb určených na plnenie zmluvy alebo koncesnej zmluvy alebo riadiacich zamestnancov, ak nie sú kritériom na vyhodnotenie ponúk. Uchádzač predloží kópiu osvedčenia o odbornej spôsobilosti zodpovedného stavbyvedúceho, odbor inžinierske stavby - mosty, v zmysle zákona č. 138/1992 Z.z. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinieroch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Kritériom na vyhodnotenie ponúk je najnižšia cena s DPH na celý predmet zákazky

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je rekonštrukcia mostného objektu na Košovskej ceste v Prievidzi, nad tokom rieky Handlovka. Celková dĺžka mosta je 27,12 metra, dĺžka mostnej konštrukcie je 19,00 metrov. V rámci stavebných prác sú naplánované búracie práce na mostnom zvršku v celosti, odstránenie degradovaných plôch betónu nosnej konštrukcie, nový spádový betón a hydroizolácia, nové asfaltové vrstvy vozovky, viacero sanačných prác a rekonštrukcia spodnej časti mostného objektu. Verejný obstarávateľ predpokladá, že realizácia diela bude ukončená najneskôr 30.09.2024. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený vo Výzve na predloženie ponuky a prílohách.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.