Vyhlásené obstarávanie

ZŠ TOPOĽOVÁ, NITRA REKONŠTRUKCIA KUCHYNE


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Nitra
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
340 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214200-2
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
21. Február 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
13. Marec 2024
Dátum otvárania ponúk:
13. Marec 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Mesto Nitra - Mestský úrad v Nitre, Štefánikova trieda 60., 95006 Nitra
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Osobné postavenie

Popis podmienky účasti:

Podľa §32 ods. 1 písm. e) a f) zákona o verejnom obstarávaní: e) je oprávnený dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu, f) nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v Slovenskej republike alebo v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu/záujemca v súlade s § 32 ods. 2 písm. f) doloženým čestným vyhlásením. Splnenie tejto podmienky účasti uchádzač preukazuje podľa §32 ods. 2 písm. e) a f) zákona o verejnom obstarávaní. V prípade, ak uchádzač preukazuje splnenie podmienky účasti podľa § 32 ods. 2 písm. e) a f) zákona o verejnom obstarávaní, nie je povinný v súlade s § 32 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní predkladať doklady v zmysle § 32 ods. 2 písm. e) zákona o verejnom obstarávaní, pretože verejný obstarávateľ je oprávnený použiť údaje z informačných systémov verejnej správy podľa osobitného predpisu (portál oversi.gov.sk). Úrad vedie zoznam hospodárskych subjektov, ktorí preukázali splnenie podmienok účasti osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 písm. a) až f) a ods. 2, 4 a 5 zákona o verejnom obstarávaní a ktorí o zapísanie do zoznamu hospodárskych subjektov požiadali. Hospodársky subjekt vo verejnom obstarávaní môže preukázať splnenie podmienok účasti osobného postavenia podľa prvej vety platným zápisom do zoznamu hospodárskych subjektov v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní. Skupina dodávateľov preukazuje splnenie požadovaných podmienok účasti vo verejnom obstarávaní týkajúcich sa osobného postavenia za každého člena skupiny osobitne a splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní týkajúcich sa technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti preukazuje spoločne. Oprávnenie dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu preukazuje člen skupiny len vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky ktorú má zabezpečiť.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Popis podmienky účasti:

podľa § 34 ods. 1 písm. b) ZVO sa technická spôsobilosť alebo odborná spôsobilosť preukazuje doloženým týchto dokladov: zoznamom stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác; zoznam musí byť doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok, ak odberateľom: 1. bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dokladom je referencia; ak referencia nebola vyhotovená podľa § 12, dokladom môže byť aj vyhlásenie uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplnené dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie, 2. bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak také potvrdenie uchádzač alebo záujemca nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplneným dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené. Odôvodnenie primeranosti podmienky účasti: Verejný obstarávateľ považuje za nevyhnutné, aby záujemca preukázal dostatočné skúsenosti s rekonštrukciou školských budov na predmete rovnakom alebo obdobnom ako je predmet kompletne celej zákazky, predovšetkým z hľadiska rozsahu a náročnosti predmetu zákazky, tak aby sa v absolútnej miere eliminoval akýkoľvek nežiaduci účinok, ktorý by mohol mať negatívny vplyv na riadne plnenie predmetu zákazky. Uchádzač musí zároveň na základe predchádzajúcich skúseností preukázať, že je technicky spôsobilý zabezpečiť dostatočné kapacity na zrealizovanie rekonštrukcie kuchyne základnej školy na predmete rovnakom alebo podobnom ako je predmet zákazky, čím sa vytvorí predpoklad plnenia predmetu zákazky v požadovanom rozsahu a objeme kvalitne a v primeranej lehote. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Uchádzač predloží Zoznam uskutočnených prác za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania, ktorým preukáže, že uskutočnil minimálne tri realizácie prác spojených s rekonštrukciou školských budov na predmete rovnakom alebo obdobnom ako je predmet zákazky pričom minimálne 1 referencia bola v minimálnom finančnom objeme 300 000.- EUR bez DPH. V prípade skupiny dodávateľov verejný obstarávateľ umožňuje dodať Zoznam uskutočnených prác spoločne.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Váha kritéria je 100%

Opis obstarávania

Stavebno-technický stav priestorov kuchyne a prislúchajúceho zázemia nespĺňa dnešné prevádzkové, hygienické ani estetické požiadavky a je v niektorých prípadoch v havarijnom stave (obklady, dlažby, rozvody elektroinštalácie, rozvody kanalizácie vodovodu a vzduchotechniky). Zámerom je odstrániť viditeľné nedostatky, skryté závady, energeticky náročné el. zariadenia nahradiť novými. V kuchyni bude vymenená komplet elektroinštalácia, osvetlenie, upravené budú rozvody plynu, vody a odpadu. Vymenená bude aj keramická dlažba, obklady. Výmenou prejde aj vzduchotechnika. Dispozícia usporiadania technologických zariadení je zrejmá z výkresovej časti PD. Stavebné práce budú prebiehať počas letných prázdnin. Navrhnuté stavebné práce: - Búracie demontážne práce - Nové podlahy, omietky, dlažba, obklad, maľby, výdajné plastové okná - Renovácia kanalizácie, vyčistenie lapača tukov - Renovácia vodovodu - Renovácia komplet elektroinštalácie - Rekonštrukcia plynofikácie - Renovácia vzduchotechniky

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.