Vyhlásené obstarávanie

Mapové podklady pre rok 2024, II.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Bratislavská organizácia cestovného ruchu
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
11 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71354000-4
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
15. Február 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
23. Február 2024
Dátum otvárania ponúk:
23. Február 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
v rámci systému IS EVO
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Verejného obstarávania sa môže zúčastniť len ten, kto spĺňa podmienky účasti, týkajúce sa technickej a odbornej spôsobilosti: a) podľa § 34 ods. 1, písm. a) zákona o verejnom obstarávaní, uchádzač splnenie podmienky účasti preukáže zoznamom dodávok tovaru alebo poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia tohto verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona. Uchádzač preukáže, že za uvedené obdobie zrealizoval min. 3 zákazky v súhrnnej hodnote min. 11 tis. EUR bez DPH, ktorých predmetom bolo dodanie: • mapy miest alebo obcí s obsahom: cestná a uličná sieť, názvy ulíc, orientačné čísla domov, zástavba, industriálna zóna, železničná sieť, toky a jazerá, zeleň v členení záhrada, park, mestská zeleň, les a pod., vyznačenie bodov záujmu, pamätihodností múzeí a pod. značkovým kľúčom, vyznačenie orgánov štátnej správy, samosprávy a škôl značkami, • regionálne mapy: mapa regiónu s výškopisom a vrstevnicami, cestnou a železničnou sieťou, cyklotrasami a turistickými trasami, hranicami NP a chránených území, vodné toky a plochy, vyznačenie bodov záujmu, pamiatok, prírodných zaujímavostí značkovým kľúčom.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Verejného obstarávania sa môže zúčastniť len ten, kto spĺňa podmienky účasti, týkajúce sa technickej a odbornej spôsobilosti: b) podľa § 34 ods. 1, písm. g) zákona o verejnom obstarávaní, uchádzač splnenie podmienky účasti preukáže údajmi o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácií osôb určených na plnenie zmluvy. Uchádzač preukáže, že disponuje pracovníkom, ktorý má min. 5 ročné skúsenosti s kartografickými prácami a ktorý bude diela / mapové podklady spracúvať a dodávať verejnému obstarávateľovi. Splnenie podmienky účasti preukáže uchádzača predložením životopisu takéhoto pracovníka.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Verejného obstarávania sa môže zúčastniť len ten, kto spĺňa podmienky účasti, týkajúce sa technickej a odbornej spôsobilosti: c) podľa § 34 ods. 1, písm. m) zákona o verejnom obstarávaní, uchádzač splnenie podmienky účasti preukáže predložením nasledovných vzoriek: • vzorovú mapu, napr. prvú položku z návrhu Rámcovej zmluvy tak, aby verejný obstarávateľ mohol vyhodnotiť farebnosť a celkovú kvalitu mapy, a súčasne • vzorku perokresby – najlepšie mestskej pamiatky, napr. Dóm Sv. Martina.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je: • použitie nevýhradnej licencie na používanie diela - výrezov mapy Bratislava a perokresieb historických objektov a iných bodov záujmu podľa zadania objednávateľa za podmienok uvedených v Opise predmetu zákazky • redakčné spracovanie mapového podkladu, doplnenie tematického obsahu (vysvetlivky, vyznačenie ulíc, budov, dopravných trás, perokresby historických objektov, vyznačenie bodov záujmu, úprava farebnosti, a pod.) do mapového podkladu podľa individuálnych požiadaviek objednávateľa a zhotovenie mapových podkladov – výrezov máp mesta Bratislava za podmienok uvedených v Opise predmetu zákazky.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.