Vyhlásené obstarávanie

Obnova Pavilónu P3


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
780 301,45
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214400-4
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
1. Marec 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
26. Marec 2024
Dátum otvárania ponúk:
26. Marec 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Miestom on-line sprístupnenia ponúk je webová adresa: https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-zakaziek/dokumenty/498978
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

podľa § 34 zákona o verejnom obstarávaní - technická alebo odborná spôsobilosť

Popis podmienky účasti:

Uchádzač v súlade s § 34 ods. 1 písm. g) zákona o verejnom obstarávaní v ponuke predloží údaje o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácií osôb, určených na plnenie zmluvy. Uchádzač preukáže, že na plnenie predmetu zákazky má minimálne 1 (jednu) osobu, zodpovednú za riadenie stavebných prác pre túto zákazku v pozícii stavbyvedúci. Za stavbyvedúceho sa považuje osoba, disponujúca platným osvedčením o vykonaní odbornej skúšky podľa zákona č. 138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinieroch v platnom znení, alebo ekvivalentným osvedčením vydaným príslušnými orgánmi jednotlivých štátov pre činnosť stavbyvedúceho. Uchádzač predloží nasledujúce doklady a/alebo dokumenty: a1) Doklad o odbornej spôsobilosti (potvrdenie o rozsahu odbornej spôsobilosti) stavbyvedúceho na vybrané činnosti podľa zákona č. 50/1976 Zb. o územnom plánovaní a stavebnom poriadku (stavebný zákon) v znení neskorších predpisov alebo ekvivalentným dokladom, preukazujúcim predmetné skutočnosti, vydávaným v inom štáte, s odborným zameraním na pozemné stavby alebo odkaz na miesto, kde je toto platné osvedčenie verejne dostupné; a2) Verejný obstarávateľ, za účelom jednoznačného posúdenia splnenia podmienky účasti odporúča, aby uchádzač predložil aj doklad alebo dokument, z ktorého budú zrejmé údaje o postavení navrhovaného stavbyvedúceho voči uchádzačovi - interná/externá kapacita uchádzača. Uchádzač môže na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti využiť technické a odborné kapacity inej osoby a preukáže ich spôsobom podľa § 34 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní. Uchádzač môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určené verejným obstarávateľom predložením JED, alebo čestným vyhlásením podľa § 114 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní. Bližšie informácie viď bod 4.2 Súťažné podmienky tejto výzvy.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Projektová dokumentácia rieši zlepšenie energetickej hospodárnosti existujúcej budovy v rámci investičnej aktivity pre obnovu objektov Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach. Jedná sa o pavilón P3 nachádzajúci sa v areáli UVLF, na parcele č. 5580/38. Predmetom tohto projektu je zateplenie fasád striech, výmena okien, zasklených stien a vchodových dverí. Cieľom navrhovaných stavebných úprav je aj debarierizácia objektu vytvorením vstupnej rampy pre osoby s obmedzenou možnosťou pohybu, a tiež inštalácia nového výťahu pre imobilných. V rámci tohto projektu budú taktiež vymenené svietidla za nové úspornejšie. Navrhovanými stavebnými úpravami sa nemení dispozičné riešenie ani využitie objektu, hmotovo sa nemení vonkajší architektonický vzhľad. Navrhované stavebné úpravy sú, čo sa týka rozsahu - charakteru opráv, prípadne výmeny poškodených resp. nefunkčných výplní otvorov (okná, dvere, zasklené steny) a nezasahujú do nosných konštrukcií stavby. Dispozičné riešenie sa týmto investičným zámerom nemení. Riešený objekt nie je v zozname pamiatok, nachádza sa však v pamiatkovo chránenom areáli a v bezprostrednom okolí nehnuteľnej národnej kultúrnej pamiatky. Uvedené je – spolu so Záväzným stanoviskom Krajského pamiatkového úradu (priložené v prílohe súťažných podkladov), relevantné pre zhotoviteľa stavebného diela. Podrobný opis celého predmetu zákazky je uvedený v projektovej dokumentácií a vo výkaze výmer, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou súťažných podkladov Predmet zákazky bude financovaný z vlastných finančných zdrojov, z dotačných finančných prostriedkov a z nenávratného finančného príspevku: Komplexná modernizácia budov a internátov verejných a štátnych vysokých škôl, Kód Výzvy: 08I01-20-V04.

Doplňujúce informácie

1. Komunikácia sa bude uskutočňovať elektronicky prostredníctvom informačného systému Elektronického verejného obstarávania - informačného systému elektronickej platformy verejného obstarávania (ďalej „EPVO“), a to vo všetkých postupových krokoch v procesu verejného obstarávania, ktorých súčasťou sú úkony spojené s komunikáciou medzi verejným obstarávateľom a záujemcami, resp. uchádzačmi. 2. Je potrebné postupovať v súlade s informáciami uvedenými na stránke (https://www.isepvo.sk/), kde sú prístupné príručky pre záujemcov/uchádzačov. 3. V súlade s § 112 ods. 7 písm. b) zákona o verejnom obstarávaní vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk u uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí. 4. Verejný obstarávateľ umožňuje obhliadku miesta uskutočnenia stavebných prác, podrobnosti sú uvedené v SP.