Vyhlásené obstarávanie

Zvýšenie kapacity materskej školy


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Horná Ždaňa
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
182 029,67
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214100-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
11. Marec 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
25. Marec 2024
Dátum otvárania ponúk:
25. Marec 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Obec Horná Ždaňa - elektronické sprístupnenie ponúk cez odoslanie Zápisnice z otvárania ponúk. Miestom on-line webová adresa https://evo.isepvo.sk/ a totožná záložka ako pri predkladaní ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§34 ods. 1 písm. b)

Popis podmienky účasti:

§34 ods. 1 písm. b) zoznamom stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác; zoznam musí byť doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok, ak odberateľom 1. bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dokladom je referencia; ak referencia nebola vyhotovená podľa § 12 dokladom môže byť aj vyhlásenie uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplnené dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie, 2.bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak také potvrdenie uchádzač alebo záujemca nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplneným dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Ad a) Uchádzač predloží zoznam stavebných prác rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet obstarávania uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác; Za rozhodné obdobie, t.j. predchádzajúcich 5 rokov sa považuje posledných 5 priebežných rokov, ktoré sa rátajú spätne odo dňa vyhlásenia tohto verejného obstarávania. Uchádzač predloží k zoznamu potvrdenia (referenčné listy) na zákazky rovnakého alebo podobného charakteru ako predmet zákazky v kumulatívnej hodnote minimálne 180 000,- € bez DPH. Za zákazku rovnakého alebo podobného charakteru bude verejný obstarávateľ považovať - Pozemné stavby. - Ak predložený zoznam obsahuje iba zákazky evidované v zozname referencií na UVO, uchádzač už nepredkladá iný doklad, verejný obstarávateľ si overí zákazky uvedené v predloženom zozname v zozname referencií vedených UVO. - Ak predloženy zoznam obsahuje zákazky, ktoré nie su evidované v zozname referencii, uchádzač predloží dôkaz o plneni: dôkaz o plneni potvrdí odberateľ; ak take potvrdenie uchadzač nema k dispozicii, predloži vyhlasenie uchadzača o ich uskutočneni, doplnené dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. g)

Popis podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. g) ak ide o stavebné práce alebo služby, údajmi o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácií osôb určených na plnenie zmluvy alebo koncesnej zmluvy alebo riadiacich zamestnancov, ak nie sú kritériom na vyhodnotenie ponúk, stavbyvedúci Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Uchádzač preukáže, že na plnenie predmetu zákazky má k dispozícii: Pracovníka s odbornou spôsobilosťou na výkon stavbyvedúceho – 1 osoba Kvalifikačné požiadavky uchádzač preukáže predložením: 1) Dokladu o odbornej spôsobilosti - osvedčenie SKSI alebo ekvivalentný doklad o vykonaní odbornej skúšky podľa zákona č. 138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinieroch v znení neskorších predpisov pre výkon činnosti stavbyvedúci - odborné zameranie - pozemné stavby, splnomocňujúce na vykonanie vybraných činnosti vo výstavbe podľa § 45 zákona č. 50/1976 Zb. stavebný zákon v znení neskorších predpisov alebo ekvivalentom vydaným a akceptovaným v členských krajinách EÚ a Švajčiarskej konfederácie, 2) Uchádzač preukáže pracovnoprávny vzťah s fyzickou osobou - nepodnikateľom, ktorá spĺňa odborné predpoklady na výkon funkcie stavbyvedúceho alebo túto podmienku preukáže prostredníctvom využitia kapacít inej osoby podľa ustanovenia § 34 ods. 3 ZVO. Uchádzač môže na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti využiť technické a odborné kapacity inej osoby v súlade s § 34 ods. 3 zákona. Ak ide o požiadavku v zmysle § 34 ods. 1 písm. g), uchádzač môže využiť kapacity inej osoby len, ak táto bude reálne vykonávať stavebné práce alebo služby, na ktoré sa kapacity vyžadujú. Ak ponuku predkladá skupina dodávateľov, preukazuje splnenie podmienok účasti technická alebo odborná spôsobilosť, spoločne.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Úspešnou bude ponuka s najnižšou cenou v Eur s DPH. Poradie ponúk bude určené zostupne od najnižšej po najvyššiu ponúkanú cenu. Na prvom mieste sa umiestni ponuka uchádzača s najnižšou ponúkanou cenou.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je realizácia stavebných prác na zvýšení kapacity materskej školy. Rozsah stavby: - Zvýšenie kapacity materskej školy ( o 12 detí) - Plynový NTL rozvod plynu z centrálnej kotolne v ZŠ do navrhovanej lokálnej kotolne MŠ V plánovanom projekte zvýšenia kapacity materskej školy dôjde k prestavbe existujúceho objektu MŠ s cieľom vytvoriť a efektívne využiť priestor pre vybudovanie novej triedy pre MŠ, ktorá zabezpečí možnosť navýšenia kapacity MŠ o jednu triedu a priestory určené pre personál vrátane skladových priestorov a novej miestnosti pre technologické zázemie objektu. Prestavbou objektu sa pre obe triedy navrhuje aj vlastné sociálno-hygienické zázemie so vstupom, šatňou a umyvárňou. Po rekonštrukcii navrhovaný stav objektu: 1.01 Zádverie 1.02 Umývareň + WC pre deti 1.03 Herňa + spálňa 1.04 Herňa + spálňa 1.05 Chodba 1.06 Chodba 1.07 WC predsieň 1.08 WC perosnál 1.09 Denná miestnosť – perosnál 1.10 Sklad 1.11 Technická miestnosť 1.12 Zádverie- Telocvičňa 1.13 Závetrie Predmet obstarávania je podrobne opísaný v Projektovej dokumentácii (Príloha č. 4 tejto Výzvy) a vo Výkaze výmer (Príloha č. 4 tejto Výzvy), kde su opísané všetky stavebné práce a dodávky zahrnuté do jednotlivých položiek stavby. Projektovú dokumentáciu „Zvýšenie kapacity materskej školy“ vypracoval zodpovedny projketant MNPA s.r.o., Záhradnícka 363/19, 925 22 Veľké Úľany v zastúpení Ing. Michal Nágel (10/2023).

Doplňujúce informácie

Ponuku je potrebné podať v elektronickej podobe prostredníctvom funkcionality elektronickej platformy informačného systému Elektronického verejného obstarávania Úradu Vlády SR (IS EVO)