Vyhlásené obstarávanie

Nové Nábrežie Poprad, stavebné objekty SO 402.1 - rozšírenie teplovodu v areáli a časť SO 403.30 – 37 teplovodná prípojka


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Popradská energetická spoločnosť, s.r.o.
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
120 218,67
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45232140-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
16. Február 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
28. Február 2024
Dátum otvárania ponúk:
28. Február 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
IS EPVO
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Uchádzač vo verejnom obstarávaní musí splniť podmienky účasti, týkajúce sa technickej a odbornej spôsobilosti: A) v zmysle § 34 ods. 1 písm. b) zákona o verejnom obstarávaní a predložiť zoznam stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich 5 rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác, zoznam musí byť doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok. Ak odberateľom a) bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dokladom je referencia; ak referencia nebola vyhotovená podľa § 12, dokladom môže byť aj vyhlásenie uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplnené dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie, b) bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak také potvrdenie uchádzač alebo záujemca nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplneným dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené. K bodu A): Uchádzač musí preukázať, že za obdobie predchádzajúcich 5 rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác uskutočnil minimálne 3 zákazky stavebných prác, ktorej predmetom bola dodávka a montáž oceľových predizolovaných rozvodov tepla, z ktorých každá z nich bola v súvislej dĺžke min. 300 m a tiež súčasťou ktorých bola dodávka monitorovacieho systému s detekciou a lokalizáciou netesnosti na potrubnom rozvode.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Uchádzač vo verejnom obstarávaní musí splniť podmienky účasti, týkajúce sa technickej a odbornej spôsobilosti: B) v zmysle § 34 ods. 1 písm. g) zákona o verejnom obstarávaní: predložiť údaje o vzdelaní a odbornej praxi alebo odbornej kvalifikácii osôb určených na plnenie zmluvy a riadiacich zamestnancov. Minimálna úroveň štandardov: K bodu B): Uchádzač preukáže, že osoba, určená na plnenie zmluvy, má potrebnú odbornú kvalifikáciu a prax na vykonanie prác, ktoré sú predmetom zákazky: Stavbyvedúci v odbore inžinierske stavby - potrubné, energetické a líniové stavby musí mať min. 5 ročnú prax v riadiacej funkcii pri stavebných prácach - líniové stavby a súčasne skúsenosť s realizáciou min. 1 zákazky, kde bol v pozícii stavbyvedúceho a v rámci ktorej sa inštalovalo podzemné oceľové predizolované potrubie v súvislej dĺžke min. 300 m. Uchádzač predloží nasledovné doklady: - Doklad o odbornej spôsobilosti stavbyvedúceho na vybrané činnosti podľa § 45 ods. 1 písm. b) a § 45 ods. 4, 5 a § 46a zákona č. 50/1976 Zb. o územnom plánovaní a stavebnom poriadku (stavebný zákon) v znení neskorších predpisov, v spojení so zákonom č. 138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a stavebných inžinieroch v znení neskorších predpisov alebo ekvivalentný doklad, preukazujúci predmetné skutočnosti, vydávaný v inom štáte, - Životopis, - Zoznam referenčných stavieb. - informáciu, či je uvedený stavbyvedúci zamestnancom uchádzača, a ak nie, v akom právnom vzťahu je uvedený stavbyvedúci voči uchádzačovi.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Uchádzač vo verejnom obstarávaní musí splniť podmienky účasti, týkajúce sa technickej a odbornej spôsobilosti: C) v zmysle § 34 ods. 1 písm. d) zákona o verejnom obstarávaní opatrením uchádzača, alebo záujemcu na zabezpečenie kvality. Minimálna úroveň štandardov: K bodu C): Obstarávateľ požaduje predloženie certifikátu Systému manažérstva kvality ISO 9001 v oblasti predmetu zákazky (realizácia líniových stavieb), ktorými uchádzač potvrdí splnenie noriem zabezpečenia kvality podľa § 35 zákona o verejnom obstarávaní, vydaného certifikovanou inštitúciou. Uchádzač môže využiť systémy zabezpečenia kvality vyplývajúce z právne záväzných aktov EÚ alebo medzinárodných noriem. Obstarávateľ prijme aj iné dôkazy predložené uchádzačom, ktoré sú rovnocenné opatreniam na zabezpečenie kvality a ktorými preukáže, že ním navrhované opatrenia na zabezpečenie kvality sú v súlade s požadovanými normami zabezpečenia kvality.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Ponuky sa budú hodnotiť na základe najnižšej ceny za dodanie predmetu zákazky (v EUR bez DPH).

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vybudovanie nového teplovodného rozvodu pre zásobovanie teplom v rámci realizácie projektu Nové Nábrežie, SO 402.1-3 - rozšírenie teplovodu a vybudovanie štyroch nových teplovodných prípojok k novostavbám bytových domov pre zásobovanie teplom (A, B, C, H) v rámci SO 403.30,31,32,35 – teplovodné prípojky. Teplovodný rozvod bude napojený na vonkajší potrubný rozvod centrálneho zdroja tepla - plynovej kotolne Západ II.

Doplňujúce informácie

Obstarávateľ si v zmysle § 38 ods. 4 zákona o verejnom obstarávaní vyhradzuje, že určité podstatné úlohy bude v rámci plnenia zákazky vykonávať výhradne a priamo sám uchádzač alebo člen skupiny dodávateľov. Za takéto podstatné úlohy obstarávateľ určuje uloženie a zváranie potrubí, tieto činnosti teda nebude môcť realizovať subdodávateľ. Ostatné činnosti a stavebné práce môže vykonávať aj subdodávateľ.