Vyhlásené obstarávanie

Sanácia a stavebné úpravy telocvične vrátane zázemia - SOŠ strojnícka Považská Bystrica


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Trenčiansky samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 178 682,11
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214220-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
27. Február 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
20. Marec 2024
Dátum otvárania ponúk:
20. Marec 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Verejný obstarávateľ zvolil pre vyhodnotenie ponúk zadávanej zákazky postup na základe najnižšej ceny. Úspešným uchádzačom sa stane ten uchádzač, ktorého platná ponuka bude mať najnižšiu cenu v EUR bez DPH za celý predmet zákazky zaokrúhlená na 2 desatinné miesta.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je rekonštrukcia telocvične Strednej odbornej školy strojníckej v Považskej Bystrici, na ul. Športovcov 341/2, v Považskej Bystrici. Stavba je situovaná na pozemku p. č. 5418/1, 5419/1, 5419/4, k. ú. Považská Bystrica. Stavebné práce zahŕňajú zateplenie fasády a strešnej konštrukcie, injektáž a hydroizoláciu obvodového plášťa objektu, dodávku a montáž certifikovaného záchytného systému na streche objektu, výmenu interiérových dverí, povrchové úpravy stien, podláh a stropov, výmenu podlahovej krytiny v hale telocvične vrátane realizácie čiar, montáž sietí na okná haly telocvične, realizáciu nového obkladu haly telocvične vrátane montáže a kapotáže vykurovacích telies, realizáciu nového podhľadu v hale telocvične, výmenu podlahovej krytiny v malej telocvični, elektroinštalácia + bleskozvod, výmenu starých vykurovacích telies, vyhotovenie novej vzduchotechniky, realizáciu fotovoltaického zariadenia na streche objektu a realizáciu novej lezeckej steny na severovýchodnej strane objektu. Stavebné práce budú zrealizované v zmysle platnej legislatívy, stavebného povolenia a vyjadrení dotknutých orgánov - Príloha E.3. Detailná špecifikácia stavebných prác je uvedená v projektovej dokumentácii a vo výkaze výmer.

Doplňujúce informácie

1. V procese vyhodnocovania ponúk verejný obstarávateľ rozhodol, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk v súlade s § 112 ods. 7 písm. b) ZVO (tzv. super reverzná súťaž). 2. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť súťaž v prípade nedostatku rozpočtového krytia. 3. Komunikácia a výmena informácií vo verejnom obstarávaní sa uskutočňuje písomne, prostredníctvom elektronických prostriedkov v zmysle § 20 ZVO. Komunikácia vrátane doručovania pre účely tohto verejného obstarávania sa bude uskutočňovať prostredníctvom funkcionality portálu EPVO. 4. Zmluva o dielo nadobudne platnosť podpísaním zmluvy oboma zmluvnými stranami. Účinnosť nadobudne po splnení súčasne všetkých odkladacích podmienok účinnosti, ktoré spočívajú v tom, že: a) dôjde k schváleniu poskytnutia finančného príspevku z Fondu na podporu športu, b) a zároveň dôjde naplneniu povinnosti v zmysle § 47a ods. 1 Občianskeho zákonníka, teda účinnosť zmluva nadobudne dňom nasledujúcim po dni jej zverejnenia. Objednávateľ oznámi Zhotoviteľovi nadobudnutie účinnosti zmluvy písomne. 5. Verejný obstarávateľ upozorňuje uchádzačov, že zmluva musí byť uzavretá v súlade s § 11 ZVO. 6. V prípade požiadavky záujemcu o obhliadku miesta realizácie požadovaného predmetu zákazky záujemca môže dohodnúť termín obhliadky s využitím komunikačného systému EVO. 7. Elektronická fakturácia bude pripustená v súlade so Zákonom č. 215/2019 o zaručenej elektronickej fakturácii a centrálnom ekonomickom systéme. 8. Verejný obstarávateľ požaduje, aby navrhovaný subdodávateľ spĺňal podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 a neexistovali u neho dôvody na vylúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. a) až g) a ods. 7 a 8 ZVO; Doklady a informácie preukazujúce splnenie podmienok účasti týkajúceho osobného postavenia jeho subdodávateľov predkladá uchádzač vo svojej ponuke. Oprávnenie podľa § 32 ods. 1 písm. e) ZVO sa preukazuje vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, ktorú má subdodávateľ plniť. Podrobnejšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.