Vyhlásené obstarávanie

Výkon stavebného a technického dozoru pre stavbu: Rekonštrukcia lávky pre peších a cyklistov nad Centrálnou ulicou. Žilina- Solinky


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Žilina
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
10 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71520000-9
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
12. Január 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
23. Január 2024
Dátum otvárania ponúk:
23. Január 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Mestský úrad Žilina, Námestie obetí komunizmu 1, 011 31 Žilina
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Uchádzač v zmysle §34 ods.1 písm. g) zákona o VO predloží údaje o vzdelaní, odbornej praxi a odbornej kvalifikácii osôb určených na plnenie zmluvy. Minimálna požadovaná úroveň: Osoba určená na výkon SaTD:  musí mať odbornú spôsobilosť na výkon činnosti stavebného dozoru podľa zákona č. 138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných inžinieroch v znení neskorších predpisov pre skupinu inžinierske stavby mosty a tunely, alebo ekvivalentnú odbornú spôsobilosť či odbornú kvalifikáciu, podľa právnych predpisov platných v mieste sídla/adresy tejto osoby; uchádzač predloží doklad vydaný Slovenskou komorou stavebných inžinierov (SKSI) scan dokumentu, resp. doklad o ekvivalentnej odbornej spôsobilosti podľa právnych predpisov platných v mieste sídla/adresy tejto osoby.  musí mať odbornú prax vo funkcii stavebného dozoru v dĺžke minimálne 3 roky; uchádzač predloží profesijný životopis s uvedením odbornej praxe v rozsahu, aby bolo možné posúdiť splnenie podmienky účasti.  skúsenosť s výkonom činnosti stavebného dozoru na realizácii minimálne troch stavbách rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky, t. j. rekonštrukcia a/alebo výstavba mostov na cestných komunikáciách úrovne minimálne ciest III. triedy (nie miestne ani účelové komunikácie), uchádzač predloží zoznam min. 3 stavieb, na ktorých vykonával SaTD s uvedením minimálne nasledovných údajov: predmet zákazky, investičné náklady dozorovanej stavby, dátum realizácie zákazky, identifikácia investora, kontaktná osoba investora vrátane kontaktných údajov (meno, priezvisko, telefónne číslo, e-mail).

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Kritériom na vyhodnotenie ponúk je najnižšia cena za celý predmet zákazky s DPH.

Opis obstarávania

Výkon stavebného a technického dozoru ( ďalej len "SaTD") počas realizácie stavby: "Rekonštrukcia lávky pre peších a cyklistov nad Centrálnou ulicou, Žilina-Solinky". jedná sa o výstavbu mostov na cestných komunikáciách úrovne minimálne ciest III. triedy, predmetom nie sú miestne ani účelové komunikácie. Verejný obstarávateľ požaduje výkon SaTD na stavbe v priebehu celej doby výkonu prác a dodávok súvisiacich s realizáciou stavby na základe zmluvy o dielo na zhotovenie predmetnej stavby. Pri neprerušovanom priebehu stavebného procesu alebo pri časových sklzoch vykonávania prácna stavbe a pod., je zhotoviteľ povinný sa zúčastňovať na stavbe a vykonávať SaTD aj v dňoch pracovného pokoja alebo voľna, prípadne i v noci. Podrobný opis predmetu zákazky ako aj rozsah požadovanej služby tvorí Prílohu č. 2, ktorá je súčasťou súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.