Vyhlásené obstarávanie

Dodanie DCI projekčného systému


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mediálna a kultúrna spoločnosť Topoľčany, s.r.o.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
113 101,67
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
38653400-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
22. December 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
10. Január 2024
Dátum otvárania ponúk:
10. Január 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
mesto Topoľčany
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať odbornú činnosť

Názov podmienky účasti:

Vyžaduje sa splnenie podmienok účasti uvedených v § 32 ods. 1 písm. e), f) zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ZVO).

Popis podmienky účasti:

Uchádzač preukazuje splnenie podmienok účasti spôsobom podľa § 32 ods. 2 písm. e), f) ZVO. Uchádzač nepredkladá doklad podľa písm. e), ak je takýto doklad k dispozícii prostredníctvom internetového portálu OverSi. Uchádzač nepredkladá doklady podľa písm. e) a f), ak má platný zápis v zozname hospodárskych subjektov vedeným Úradom pre verejné obstarávanie

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 ods.1 písm. a) zoznamom dodávok tovaru za predchádzajúce tri roky od zverejnenia výzvy na predkladanie ponúk, uchádzač musel poskytnúť aspoň tri rovnaké alebo obdobné plnenia ako je predmet zákazky v kumulatívnom objeme minimálne 113 000,- EUR bez DPH, pričom jedno plnenie bolo minimálne v hodnote 60 000,00 € bez DPH.

Popis podmienky účasti:

Uchádzač predloží Zoznam uskutočnených plnení za predchádzajúce tri roky od zverejnenia výzvy na predkladanie ponúk s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov. Ak bol odberateľom verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ, uchádzač v zozname uvedie aj odkaz na referenciu evidovanú v evidencii referencií podľa § 12 ZVO. Ak odberateľom nebol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ, uchádzač v zozname uvedie aj meno a priezvisko zodpovednej osoby odberateľa, jej telefonický a e-mailový kontakt, spolu s písomným potvrdením odberateľa o uskutočnenom plnení. Za rovnaký alebo obdobný predmet plnenia verejný obstarávateľ považuje dodanie premietacieho plátna a premietacích prístrojov pre kiná.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Verejný obstarávateľ vyhodnotí predložené ponuky podľa kritéria, ktorým je najnižšia cena za celý predmet zákazky v EUR s DPH.

Opis obstarávania

Predmetom tejto zákazky je dodanie tovarov a zariadení (ďalej tiež ako technológie) vrátane súvisiacich služieb (najmä montáž a inštalácia) v rozsahu dodávok podľa Prílohy č.1 súťažných podkladov v súlade so špecifikáciami pre technologické zariadenia a vybavenie kina. Bližšie informácie sa nachádzajú v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Ponuku je potrebné predložiť v elektronickej podobe prostredníctvom informačného systému Elektronického verejného obstarávania IS EVO na vykonávanie verejného obstarávania https://eplatforma.vlada.gov.sk. 2.Pre technickú podporu ohľadom systému IS EVO využite kontakt v sekcii HELPDESK IS EVO na uvedenom odkaze:https://eplatforma.vlada.gov.sk/ 3. Ak je doklad alebo dokument vyhotovený v cudzom jazyku, predkladá sa spolu s jeho úradným prekladom do štátneho jazyka; to neplatí pre ponuky, doklady a dokumenty vyhotovené v českom jazyku. Vzájomná komunikácia a dorozumievanie medzi verejným obstarávateľom, záujemcami, resp. uchádzačmi ohľadom vysvetľovania podmienok účasti vo verejnom obstarávaní uvedených vo výzve na predkladanie ponúk alebo iných dokumentov poskytnutých verejným obstarávateľom v lehote na predkladanie ponúk sa bude uskutočňovať iba v štátnom (slovenskom) jazyku. 4.Všetky výdavky spojené s prípravou a predložením ponuky znáša uchádzač bez akéhokoľvek finančného nároku u verejného obstarávateľa.